Bruden ska säga ja när vigseln avbryts – när alla ser vem som kraschat festen kan ingen hålla tyst

Det finns mycket som kan gå tokigt när man ska till att gifta sig.

När Cara och Matt blev avbrutna mitt under vigseln så anade de inte att det var början på en helt ny relation.

Det var en speciell dag i Cara och Matts liv – deras bröllopsdag. Dagen förvandlades dock till något ännu mer minnesvärt när deras kärleksförklaringar avbröts av en oväntad och ovärderlig gäst.

Mitt i deras högtidliga löften märkte Cara att brudtärnorna skrattade, vilket till en början irriterade henne. Trots detta gjorde hon sitt bästa för att låta sig förföras av de vackra ord som Matt delade med sig av.

Men skrattet fortsatte, och till sist kunde hon inte låta bli att vända sig om och fråga vad som var så roligt.

Upptäckte den oinbjudna gästen

Till parets lättnad var det inte deras löften som orsakade skrattet, utan istället upptäcktes den lilla skrattanfallsväckaren i bakgrunden – en pytteliten bröllopskraschare.

Cara och Matt, självutnämnda kattpersoner, hade detaljer som kattdekorationer på bröllopstårtan för att visa sin kärlek till sina pälsklingar. Så när en kattunge plötsligt dök upp vid skogsbrynet bakom deras vigsel och mjaoade, krävande att få vara en del av festligheterna, kändes det som ödets finger hade pekat på dem.

När hela bröllopsfesten hade lagt märke till kattungen, lugnade den ner sig och betraktade ceremonin i tysthet. Efter vigseln försökte personalen på platsen förgäves övertala kattungen att komma fram. Det tog några veckor, men till sist lyckades de fånga den lilla kissen. För Cara och Matt var det uppenbart att detta var ett tecken.

Det kändes verkligen som ett tecken”, skrev Cara på TikTok.

I spelaren nedan kan du se en inzoomad film från händelsen:

@gatsby.and.daisy

Mew count: 18 No, I did not caption my husband because no one was really listening to him anyways with all this going 😅 #weddingcat #cats #catsoftiktok #catdistributionsystem #viralvideo

♬ original sound – Gatsby and Daisy

Gav kattungen ett nytt hem

Det nygifta paret valde att ge kattungen namnet Daisy och välkomnade officiellt henne in i sin familj.

Nu har Daisy det bästa av hem, omgiven av kärlek från sina nya människoföräldrar och en kattbror. Hon smälte omedelbart in, som om hon alltid hade varit en del av familjen.

Daisy hade uppenbarligen letat efter det perfekta hemmet, och vem hade trott att allt som krävdes var att krascha ett bröllop för att hitta det?

Vilken söt liten kisse! Och vilken tur att hon fick sig ett nytt kärleksfullt hem!

Dela gärna den här artikeln vidare på Facebook!