Hundarna möts på promenaden – ser varandra i ögonen och känner igen sitt förflutna

De hade inte setts på länge – men kände genast igen varandra.

Nu sprids den underbara bilden på de kärleksfulla hundarna över hela nätet.

Bilderna i sig är underbara.

Men det finns en bakgrundshistoria som gör det hela ännu mer magiskt.

I dessa pandemitider tror jag att vi alla behöver påminnas om det kärleksfulla och fina i livet. Detta kan absolut dessa två fyrfotade vänner hjälpa oss med.

Hundarna, som är av rasen cockerpoo, var ute och gick med sina respektive ägare. Det var en helt vanlig dag – som fick en mycket ovanlig vändning när deras vägar åter korsades.

Monty och Rosie, som hundarna heter, möttes på gatan och tycktes genast känna igen varandra, berättar ägarna för djursajten The Dodo.

De är nämligen syskon!

”Totalt är de sex stycken. Men Monty och Rosie var alltid tillsammans”, berättar Susan Killip för The Dodo.

Återförenades på gatan – nu sprids gulliga bilden som en löpeld

Susans vänner har hand om Monty, men de bor inte på samma ställe. Efter att ha skilts åt i unga år träffas inte hundarna särskilt ofta.

Men just den här dagen förra månaden fångades deras starka reaktion när de återförenades mitt under den där helt vanliga promenaden.

Vi är så tacksamma att dessa kärleksfulla hundars kram hamnade på bild, för nu sprids den som en löpeld över nätet samtidigt som coronapandemin präglar vår vardag. Hundarnas kärlek kan vi inte få nog av, helt enkelt!

Nyheter som dessa kan tyckas vara en världslig sak, men för dessa vovvar var det så klart hela världen att de åter fick ses.

– Det var så underbart, båda hoppade upp och kramade varandra. Det är fantastiskt att de kommer ihåg varandra efter att inte ha sett varandra på tio månader, säger Susan till The Dodo.

Vilka underbara bilder! I tider som dessa hoppas vi att hundarnas kärleksfulla handling kan sprida lite ljus till alla. Dela gärna vidare inlägget om du också blev berörd av denna historia.