Äldre man släpar in en påse på djurhemmet – när kvinna ser innehållet kommer tårarna

Alla hundar förtjänar ett kärleksfullt hem där de får känna sig älskade, uppskattade och omhändertagna. Dessvärre är verkligheten inte alltid så enkel.

Många är de hundar som tvingas leva hela livet hos ägare som missköter dem – och många är de hundar som tillbringar sin tid på djurhem i väntan på att bli adopterade.

Men även om det är svårt att adoptera alla hundar på egen hand så kan alla göra något extra för att åtminstone glädja hundarna… precis som den här äldre mannen i amerikanska Tulsa, Oklahoma.

Det var tidigt förra sommaren som händelsen utspelade sig på djurhemmet Tulsa Animal Welfare Shelter i amerikanska Tulsa, Oklahoma.

En kvinna, 20-åriga Madison Sorrels, satt och väntade på att få adoptera en av hundarna när hon plötsligt såg hur en äldre man klev innanför dörren.

I handen hade han en hopknuten plastpåse.

"My boyfriend and I were adopting a poodle mix puppy at Tulsa Annimal Welfare. We found out this gentleman was donating…

Posted by Love What Matters on Monday, July 17, 2017

Madison blev nyfiken och observerade därför hela situationen.

Det visade sig att mannen hade med sig över ett dussin tennisbollar – som en gång i tiden hade tillhört hans eget älskade husdjur.

Nu ville han, till minne av sin bortgångna lilla vän, donera tennisbollarna till djurhemmet så att hundarna kunde få leka i väntan på sina nya familjer.

Det var en liten gest, men lyckan som den skulle ge hundarna var obeskrivlig!

Eftersom många såna där små ögonblick av vänlighet, osjälviskhet och generositet annars brukar gå obemärkta förbi så bestämde sig Madison för att dela med sig av ögonblicket på nätet.

”Min pojkvän och jag skulle adoptera en pudelmixvalp på Tulsa Animal Welfare. Vi fick reda på att denna gentleman donerade tennisbollar till minne av ett väldigt älskat husdjur. Om det här inte gör din dag så vet jag inte vad som kommer att göra det”, säger Madison Sorrels.

Inlägget fick också stor spridning på nätet, där många stämde in i hyllningskören till mannens fina gest.

Många diskuterade också hur mycket mer osjälvisk hans handling blev med tanke på förlusten av hans eget husdjur. Även om ingen skulle klandra gubben för att sörja som han ville, så bestämde han sig för att använda sin förlust som ett sätt att glädja andra.

Vilken hedervärd man!

Jag blir så himla rörd och tacksam över att läsa om människor som den här äldre mannen – som anstränger sig lite extra för att ge alla hundar glädje i livet.

Dela vidare för att hylla gubben och inspirera fler att göra likadant!