Foto: Twitter/@paddylogue

Hundägare får se foto på en annan hund – förstår omedelbart släktbandet till hans egen vovve

Många husdjur har syskon som de aldrig får chansen att växa upp tillsammans med. De flesta adopteras av familjer i tidig ålder, och på så sätt får djuren inte möjlighet att träffa sina egna familjer.

Men ibland händer det att deras vägar korsas ändå – och så är fallet i den här solskenshistorien som också bland annat uppmärksammats av Mirror.

Paddy Logue är en stolt hundägare. Han har hunden Sarah och när han lade upp foton på sin fyrfota familjemedlem i sociala medier, för att tacka en vän, så kunde han aldrig ana vad det skulle leda till.

För efter ett tag så hörde en annan person av sig till Paddy.

När Conor fick se bilderna på hunden Sarah, så blev han nyfiken. Han tog sig en extra titt på sin egen hund, Toby, och kände sig övertygad.

Till slut skrev han till Paddy på sociala medier:

”Hej, förlåt om jag stör men jag tror att våra hundar är bröder! Det här är Toby”, skrev Conor och visade upp sin egen fyrfota kompis.

Paddy blev förtjust och svarade direkt: ”Wow, det är verkligen likt. Samma blåa halsband också”, skrev han och förklarade att hunden Fenton var född 18 februari 2018 och att han hämtade hunden i april samma år.

Det hela blev då ännu mer intressant, när Conor berättade att deras hund föddes 12 februari, och adopterades av dem i maj månad.

En liten stund senare kom den fantastiska bekräftelsen.

Eftersom Paddy hade skrivit till djurhemmet och frågat, så hade de kollat upp detta. ”Jag har just kollat upp vår databas och är glad att kunna berätta för er att Fenton och Toby är bröder. De är så lika (och så fina)!”, skrev djurhemmet Dogs Trust på Irland – på hundarnas dag dessutom, den 26 augusti.

I kommentarsfältet är det många som skriver att de är glada för hundarnas skull, och en del gråter till och med glädjetårar.

Så himla fint! Har du hört talas om något liknande förut? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!