Hund med jättenos visar upp sin enorma fördel – underbara knepet får alla djurvänner att jubla

Låt mig få presentera hunden Tupelo!

Hon är en mycket älskad och unik borzoiras som lever med sin matte Allison Cannarsa. Hunden Tupelo har en egen profil på sociala medier där matte lägger upp bilder på sin älskade fyrfota familjemedlem. Det är framför allt hennes unika nos som människor fått upp ögonen för, och i skrivande stund har Tupelo hela 73 000 fans världen över!

Framför allt är det en unik egenskap som fått folk att jubla. Nämligen att Tupelo lyckas ta sig in i utrymmen som de flesta andra hundar bara kan drömma om!

Jag tänker så klart på mattes jackfickor. I videoklipp som matte Allison lagt upp på Instagram får vi se hur duktig Tupelo är när hon vill nafsa åt sig lite hundgodis som matte förstås har med sig i fickan.

Allison berättar för The Dodo att det hela började redan när Tupelo var valp, och hon hade med sig hundgodis i jackfickan när de var ute för att träna under promenader.

Nu har Tupelo växt upp och matte har oftast inte längre med sig hundgodis i fickan på deras härliga promenader. Det kanske blir lördagsgodis i stället för den sugna vovven?

Hundens unika knep i parken

Hursomhelst har detta fått till följd att hon i stället lyckats charma andra hundägare… När duon är ute och går kan hunden plötsligt kika in i någon annans hundägares fickor för att undersöka möjligheten att få sig ett litet snacks. Allison berättar att hunden tycks förstå att när det är en valp som är ute och går med sin husse eller matte, så förstår hon att de också har godis med sig.

Se efter hur det går till genom att trycka på ”play”-knappen på bilden här nedan:

De andra hundägarna tycks hittills bara ha charmats av denna fantastiska hund som annars beskrivs som snäll!

Du är så älskad och unik, Tupelo!

Vi önskar dig och din matte all lycka och välgång nu och i framtiden.

Dela gärna vidare inlägget för att önska denna fina tjej allt gott!