Hjärtekrossad hund gömmer sig i hörnet tills djurvän kallar på henne – titta när hon vänder sig om

Hundar är underbara djur. För många är de som den bästa terapeuten man kan få. De ställer alltid upp för människan – i vått och torrt. Allt de vill ha tillbaka är vår kärlek – då får vi deras kärlek villkorslöst tillbaka.

Därför blir man så himla ledsen när man får höra om öden som detta. 

Hunden Chloe satt med huvudet gömt i ett hörn. Hon bodde på ett djurhem där personalen hoppades på att hennes tidigare ägare skulle komma tillbaka för att hämta henne. Men de väntade förgäves. Ingen ägare kom tillbaka. I stället lämnades Chloe åt sitt öde, och på en lika hjärtskärande som talande bild kan man se precis hur hon kände inför att bli lämnad:

Men som tur är finns det hjältar i den här berättelsen. En kvinna vid namn Shira, som tjänstgjorde på Animal Rescue Mission, fick höra om hundens lidande. Det var uppenbart att hon inte trivdes på just det här djurhemmet och behövde komma därifrån.

Shira fick syn på hunden via sociala medier och kunde därigenom få kontakt med djurhemmet. Hon ville hjälpa hunden, tills den dagen hon kunde bli adopterad av en ny familj.

Hon tog med sig vännen Darvish och hundtränaren Karl till djurhemmet för att hämta hem hunden, skriver Animal channel. Men det var inte så lätt. Hunden litade helt enkelt inte på det nya sällskapet till en början, men lät sig till slut övertalas om att följa med dem.

Foto: Instagram @theanimalrescuemission

Trion tog med sig hunden hem till Darvish, och efter en tid har han nu bestämt sig för att adoptera hunden. Det rapporteras att Chloe, som numer heter Mira, trivs jättebra i sitt nya hem där hon får all den kärlek hon så väl förtjänar.

Tack till er djurvänner som hjälpte denna hund! Dela gärna vidare inlägget för att hylla dem.