Golden retriever ställs öga mot öga med små kycklingar – hundens nästa reaktion sprids som en löpeld

Foto: Youtube/@This is Bailey

Golden retriever ställs öga mot öga med små kycklingar – hundens nästa reaktion sprids som en löpeld

Det här är Bailey. Han är en helt vanlig hund som uppenbarligen trivs att röra på sig ute i naturen.

Bailey verkar också tycka om att tillbringa tid med andra hundar. Men hur är det med umgänget med andra sorters djur? Det har hans ägare tagit reda på!

Bailey är en känd hund på Youtube där han har över 300 000 följare. I ett klipp som ägaren filmat kan vi se hur Bailey får träffa ett gäng små nyfödda kycklingar för första gången!

Golden retrievern är uppenbart nyfiken!

Foto: Youtube

Filmklippet har visats över en miljon gånger på Youtube i skrivande stund, och det är inte svårt att förstå varför. När kycklingarna ligger i korgen i soffan kan man höra deras pipande. Bailey undrar förstås vad det där är för små fåglar, och när det ser ut som att en av dem håller på att ramla ut, håller han ett vakande öga över dem i soffan.

Foto: Youtube

Efter ett tag får kycklingarna komma ut från korgen och bekanta sig lite närmare med sin store, fyrfotade vän. Och det visar sig att de kommer riktigt bra överens!

I klippet kan vi se hur Bailey reagerar när kycklingarna väl får komma fram och hälsa. Detta är så gulligt!

Ska du bara se ett klipp i dag, så är det definitivt detta! Dela gärna vidare inlägget för att sprida vidare den glädje som Bailey och kycklingarna utstrålar. Våra älskade husdjur!