Cancersjuk hund övergavs av ägare som inte ville ta hand om honom längre – får komma till änglar

Hunden Theo, 12 år, var svårt cancersjuk när han övergavs av sina ägare.

Då klev några riktiga änglar in i bilden.

På en parkering utanför den amerikanska matvarukedjan Walmart i Joliet, Illinois hittades han – ensam och övergiven.

De trodde att hunden Theo var omkring 12 år gammal och han hade en mycket tuff tid bakom sig. Han hade fått en aggressiv form av cancer, och enligt CBS News hade han övergivits av sina ägare.

Det troddes att han bara hade veckor kvar att leva – och i denna tid valde ägaren alltså att lämna honom. Ett fruktansvärt öde.

Men historien skulle komma att få en lycklig vändning. Det kom till tv-redaktionens kännedom att denna söta vovve hade fått sina drömmar uppfyllda på ålderns höst.

Foto: Youtube

På parkeringen mötte han några riktiga änglar – och sedan gick det inte lång tid innan han blev adopterad av Jenny och Scott i Crystal Lake.

De såg det som sin mission att se till att hunden Theo kunde få leva sina sista dagar i harmoni och uppfylla en massa drömmar.

Det här fotot av hunden som njuter av en glass i somras skickades bland annat in till lokalnyheterna. Man kan verkligen se hur Theo trivs i stunden!

Foto: Youtube

Hemma hos Jenny och Scott fick han det väldigt bra, vilket vi kan se i klippet här nedanför. Han får träffa andra hundar och har till och med besökt brandstationen, vilket han uppges tyckte var väldigt kul och spännande.

Dessa hjältar tog Theo till sina hjärtan och såg till att han fick det bra till slut. De är sannerligen änglar här på jorden bland djurvänner!

Vi vet inte hur det har gått för Theo och familjen efter det att rapporterna om detta kom i somras. Men vi är säkra på att han haft det utmärkt i sitt nya hem. ❤️

Dela gärna vidare inlägget för att hylla Jenny och Scott som ville ge hunden Theo fina minnen på ålderns höst!