Gammal hemlös hund får komma till frisören – osannolika förvandlingen räddar hans liv

Gammal hemlös hund får komma till frisören – osannolika förvandlingen räddar hans liv

Hunden Max hittades på gatorna i den amerikanska staden Anaheim i Kalifornien. Shih Tzu-vovven var alldeles uppenbart i behov av hjälp och därför togs han in till det lokala hundhemmet. Han litade helt enkelt inte på människor, och det kan ha haft att göra med att han eventuellt blivit övergiven av sin tidigare ägare.

Hur som helst levde han ett liv på gatan – tills dess att han togs omhand av dessa djurhjältar på OC Animal Care, uppger Rumble. En sak de tidigt noterade med Max, var att han såg riktigt sunkig ut, för att tala klarspråk, och var i behov av att någon gjorde rent honom. Nu hade han hamnat i helt rätt händer!

Foto: Rumble

Därför behövde han en total makeover.

Hunden fick en total makeover

Max var vid tillfället lite äldre, och fick därför också komma till ett djurhem som tog hand om just seniorer. Hunden var väldigt blyg, men hade ingenting att säga till om när djurvännerna tog fram saxen!

Foto: Rumble

Han fick sig ett skönt bad innan det var dags för den stora förvandlingen.

Alla hundar förtjänar en andra chans, och denna fina shih tzu var inget undantag!

I videoklippet nedan kan man se hur väl djurvännerna tar hand om honom – och hur vacker han blir efter att ha fått vara en stund hos hundfrisören!

Dessutom fick berättelsen ett väldigt lyckligt slut – för kort efter besöket hos frisören blev hunden Max adopterad! Man kan säga att frisören räddade hans tillvaro!

Dela gärna vidare inlägget om du också tycker alla hundar förtjänar en andra chans!