Fruktansvärd tragedi lamslår hundmamman – tills hon känner ett annat djur klättra upp på huvudet

Det är inte alla hundar och katter som får en lika lätt start här i livet. Många har inte ens ett hem, utan får försöka överleva ute i det fria.

Men då är det tur att det finns hjältar ute i världen. De som tar till sig de utstötta fyrfota vännerna – som ger dem trygghet, mat och kanske till och med ett nytt kärleksfullt hem.

Och kanske en ny och oväntad kompis på köpet!

Så var det i alla fall för gatuhunden Amira. Hennes husse som kallas för ”Kattmannen i Aleppo”, Mohammad Alaa Jaleel, driver nämligen också ett katthem, skriver Metro.

Där tar man hand om ett 80-tal katter innan de kanske förhoppningsvis kan adopteras.

När han tog hand om Amira så var hon dräktig, men när hon skulle föda så inträffade det otänkbara. Samtliga hennes valpar var dödfödda.

Det var så klart jobbigt både för Amira och Mohammad. Men efter en tid så blev hundens tillvaro lite ljusare. Och detta tack vare en väldigt speciell liten kattunge!

Den lilla kattungen Junior hade också förlorat sin familj och började umgås med hunden Amira. Först ville kattungen bara leka, och det fick den. Men med tiden så utvecklade sig deras relation till någonting mer än så.

Hunden började ta hand om den lilla kattungen.

Foto: Facebook/TheAleppoCatMan
Foto: Facebook/TheAleppoCatMan
Foto: Facebook/TheAleppoCatMan
Foto: Facebook/TheAleppoCatMan
Foto: Facebook/TheAleppoCatMan

En så underbar liten historia om två vänner som fann varandra efter att ha varit med om en svår period i livet ❤️Dela gärna den här berättelsen vidare om du också är en sann djurvän.