Försvunnen hund återförenas med sin ägare efter över en månad – bilderna träffar rakt i hjärtat

Försvunnen hund återförenas med sin ägare efter över en månad – bilderna träffar rakt i hjärtat

Här återförenas den försvunna hunden med sin ägare – efter över en månad!

Varje år försvinner många husdjur ute på vägarna i världen. Det kan handla om bortsprungna katter som inte hittar hem, eller hundar som får syn på någonting och jagar ikapp.

Oavsett vad som hänt är förstås det allra viktigaste att de fyrbenta vännerna hittar hem till sina familjer igen.

Och den här vovven, vid namn Fiona, hade tur att hon hamnade på precis rätt ställe. Det var i slutet av maj som hon plötsligt försvann. Vovven upptäcktes av Marilyn Williams, som kunde se hur hunden gömde sig under bilen, skriver djursajten The Dodo.

Då ringde de till Mitchell County Animal Rescue, en djurskyddsförening i North Carolina, USA, men eftersom det var kväll tog de först hem den fyrbenta vännen som visade sig vara en äldre vovve.

Nästa dag fick hon komma till djurhemmet där personalen ska ha känt igen vovven omedelbart.

Fina ögonblicket: Här återförenas hunden med sin ägare

De tog kontakt med ägaren som anmält Fiona försvunnen. Snart kom hon och hämtade upp sin fyrbenta familjemedlem – och det blev ett mycket kärleksfullt och vackert ögonblick.

– Detta var ett hjärtevärmande ögonblick där en hund som varit försvunnen sedan 28 maj 2022 återförenades med sin ägare. Tack vare att någon hittade henne och tog in henne för att scannas efter ett mikrochip. Så glad att Fiona har återförenats med sin familj!! skrev djurskyddsföreningen på sin Facebook-sida i samband med den underbara återföreningen som man kan se nedan.

Vi är så glada för allas skull att den här historien slutade lyckligt! Dela gärna vidare inlägget för att sprida denna kärlek vidare.