Förkrossad familj vägrar sluta leta efter bortsprungna hunden – när de återförenas forsar tårarna

Att skiljas från en fyrfotad familjemedlem är en mardröm för alla djurägare.

Att samtidigt leva i ovisshet måste vara något man inte önskar sin värsta fiende. Så var livet för Rustico Samson Jr och hans familj i Filippinerna.

Hunden Coco hade sprungit bort och de var förstås förkrossade.

– Jag grät. Det var så mycket sorg och smärta, säger han till djursajten The Dodo och förklarar att Coco inte ”bara” är ett husdjur.

– Han är en del av familjen.

Men tack och lov skulle den här historien få ett lyckligt slut.

I dessa tråkiga pandemitider är det extra härligt för oss på Djurbibeln att kunna vidareförmedla denna underbara och hjärtevärmande nyheten. Att få ta del av sådana historier gör det lättare för oss att ta oss an vardagens utmaningar i dessa svåra tider.

För Rustico och hans familj betydde det allt att få tillbaka Coco.

De hade letat efter honom i flera månader när de plötsligt fick tips om att hunden kunde finnas i ett parkeringsgarage.

Foto: Youtube

Enligt The Dodo hade Coco varit borta i hela tre månader när han återförenades med sin ägare.

– Precis i den stunden när jag såg hunden liggandes på marken i parkeringsgaraget visste jag att det var han. Jag var tusenfalt säker på att det var Coco.

Foto: Youtube

Nu sprids bilderna på deras återförening som en löpeld på nätet och det är inte svårt att förstå varför. Klippet har visats över en miljon gånger på Youtube sedan i höstas. I filmen får vi se den oslagbara lyckan och stora känslosvallet för både hund och ägare när de ses igen efter tre månader.

Vilka underbara nyheter! Nu ser vi till att gemensamt dela denna nyhet vidare, så att folk får ta del av lite glad läsning i dessa svåra tider. Ta hand om er, djurvänner!