Deprimerad hund vägrar lämna kyrkogården – anledningen får hjärtat att gå i tusen bitar

Den ledsna hunden vägrade lämna kyrkogården.
Hjärtskärande sanningen berör tusentals djurvänner.

Hunden Sputniks historia berör tusentals djurvänner. Klippet på Youtube har setts över 100 000 gånger och det är inte svårt att förstå varför.

Han hittades nämligen på en kyrkogård – och där ska enligt Animal Shelter hundens tidigare ägare varit begravd, vilket även sajten Paw my gosh skriver. Det hjärtskärande fyndet ska ha gjorts av en kvinna vid namn Olga.

Hunden var i dåligt skick när han hittades, och Olga förstod genast att hon behövde ta honom till en veterinär. Enligt Animal Shelter hade han överlevt och stannat på kyrkogården tack vare att andra besökare tagit med sig mat till honom.

Samtidigt som han var i behov av mat, behövde hunden framför allt även vård – men också kärlek.

Hunden vägrade lämna kyrkogården

Foto: Youtube

De kunde samtidigt se att Sputnik, som vägrade lämna kyrkogården, inte litade på någon och hade svårigheter i att lita på människor. Ingen fick klappa honom. Hos veterinären kunde det konstateras att han led av någon form av öronåkomma som han behövde vård för.

I ögonen kunde djurvännerna se hur ledsen Sputnik var, men i takt med att hon fick vård och kärlek förbättrades läget.

Till slut fick djurhjältarna till och med klappa honom och han viftade på svansen som vilken annan glad hund som helst!

I dag har han fått komma till ett nytt hem och bilderna på förvandlingen är verkligen helt otroliga. I klippet kan man se hur det gick för Sputnik:

Dela gärna vidare inlägget om du också älskar hundar!