Carina hittar iskalla hunden i vattenpöl – åker genast till veterinären

Carina hittar iskalla hunden i vattenpöl – åker genast till veterinären

Carina var ute och gick när hon plötsligt fick syn på en liten vit hund. Att han bara låg där i vattenpölen tyckte hon var märkligt. Så hon närmade sig den, sakta men säkert. Hon lade ned sin hand som för att hunden skulle komma och hälsa, men det ville han först inte.

Hennes hjärta krossades fullkomligt när hon insåg att hunden måste varit frusen eftersom han bara låg där, ensam i en vattenpöl. I det kalla regnet.

Snart stod det klart att hunden hade ont – och när hon tittade lite närmare insåg hon att hundens ena ben var svullen, skriver Paw my gosh.

Eftersom Carina är en sann djurvän med hjärtat ”på rätt ställe”, ville hon verkligen göra någonting för hunden. Inte kunde den ligga kvar där i regnet!

Vann hundens förtroende

Så hon vann hundens förtroende efter ett litet tag, och stoppade om honom med hjälp av en filt hon hade med sig. Sedan satte de sig i bilen och körde till veterinären.

Carina ville förstås att hunden skulle få må bra och vad passar då bättre än ett besök på veterinärkliniken?

Enligt djursajten Paw my gosh var hunden ”i behov av ett mirakel” när hon kördes in. Det visade sig att hennes kroppstemperatur var låg. Hon fick antibiotika.

När veterinären ville ge honom mat och dryck för att försöka få upp tempen, så vägrade hunden. Hon hade varken aptit eller ville dricka någonting. Det var så klart ännu mer uppslitande för Carina, som gjort vad hon kunnat. Nu kunde hon bara stilla se på och hoppas att veterinärerna skulle lyckas ge hunden livsgnistan tillbaka.

Efter ett tag beslutades att han skulle få i sig lite näring via dropp – och det visade sig vara ett steg i vägen tillbaka. Hon behöver allt stöd hon kan få, så nu visar vi alla henne det!

https://www.youtube.com/watch?v=1Ea4cIUP-qg

Dela gärna inlägget så att vi blir fler som ber för denna underbara lilla hund.

TV: Övergivna valpar på öde ö