Hund försvinner spårlöst: 27 dagar senare börjar familjens andra hund bete sig märkligt

Precis som oss människor är varje hund unik. Medan vissa hundar knappt vill lämna sängen älskar andra att springa i skogen och följa alla spännande lukter som döljer sig bakom varje sten. Min hund älskar att springa fritt, och jag vet att hon alltid kommer när man ropar på henne.

Men visst kan man bli orolig ibland, tänk om hon skulle göra sig illa när hon flyger fram över stock och sten.

En familj i Saskatchewan, Kanada vet allt för väl hur det känns att bli av med en av sina älskade hundar.

Trots att John och Cindy Billesberger letat överallt kunde de inte hitta sin fyrbenta vän. Tillslut gav de upp hoppet, för Bruno gick inte att hitta någonstans.

När Bruno hade varit borta i 27 dagar började familjens två andra hundar att bete sig märkligt. De skällde och John förstod att något måste ha hänt.

Bruno
Youtube

John följde efter sina hundar till en avlägsen plats ungefär en kilometer från deras hem. Där mitt i skogen fanns en gammal brunn.

Brunnen var ungefär tre meter djup och en meter bred. Och längst där nere på botten låg Bruno, uppger Huffington Post.

Youtube

Var svårt skadad

Bruno var skadad och mycket, mycket svag.

Han hade flera skärsår och blåmärken och flera av såren var infekterade. Även tassarna var allvarligt skadade, förmodligen för att Bruno försökt att gräva sig till frihet men förgäves.

Med hjälp av sin son lyckades John få upp Bruno och de åkte genast till veterinären. Bruno fick dropp och blev ordentligt undersökt.

Bruno
Youtube

Han var otroligt undernärd, uttorkad och hade väldigt dåliga blodvärden. Men Bruno hade tur. För i brunnen hade det funnits några små pölar vatten. Hade det inte varit för dem hade Bruno inte överlevt.

Tack vare skickliga veterinärer blev Bruno snabbt återställd.

Vilken tur att de två hundarna hittade Bruno och kunde hämta sin husse. Annars hade Bruno aldrig överlevt. Fy så hemskt det måste ha varit att ligga I brunnen i nästan en månad utan att komma därifrån.

Dela artikeln med dina vänner på Facebook om du också tycker att hundar är helt fantastiska varelser!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/iHDWcb4Yz36038j-DdUTkPUGhcW_OztyzoqoDWmnIvndSxAwOnKtzLGiyxCqKcct?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”9:10″ /]