Efter 1 år på Hundstallet: Nu har Björne ÄNTLIGEN fått ett hem!

Många har blivit berörda av historien om boxern Björne som bott på Hundstallet sedan han övergavs av sin ägare. Men nu har äntligen den sorgliga historien fått ett slut och Björne har  fått ett för evigt hem – hemma hos Barbro Englund och hennes sambo.

”Han är hos oss och här ska han bo så länge han lever, och det hoppas jag blir länge”, säger Barbro till Aftonbladet.

Det var i början på hösten som Hundstallet gick ut på Facebook för att söka efter ett nytt hem åt olycksdrabbade Björne. Då hade han bott på Hundstallet i ett helt år, och det verkade nästan omöjligt att hitta en familj som kunde ta emot honom.

Inlägget där man vädjade om att hitta ett hem till Björne spreds snabbt på internet och tillslut nådde det Barbro, 59, från Luleå.

UPPDATERING OKTOBER 2020: Björne hittade sin älskade husse och matte för snart 2 år sedan och lever ett fantastiskt och…

Posted by Hundstallet on Tuesday, October 23, 2018

Det var något speciellt med Björne

Barbro hade sett ett inslag om Björne redan sex månader tidigare i ”Bagges hemlösa hundar”. Redan då kände hon att det var något speciellt med Björne.

Barbro och henne sambo har tidigare haft en vit boxertik och hade pratat om att skaffa en ny. Men planen var att skaffa en valp och även denna gången en tik. Men ödet ville något annat.

Flera gånger dök Björne upp i Facebook-flödet och sen såg Barbro honom än en gång i en repris av ”Bagges hemlösa hundar”.

Då kände hon att hon var tvungen att göra något.

Barbro anmälde sitt intresse till Hundstallet och för fyra veckor sedan fick hon besked. Björne var deras. Och i måndags träffades de för första gången.

”Det var kärlek vid första blicken när han kom in i rummet, tårarna kom. Han verkade tycka om oss pangbom, han tog en boll i farten och hoppade upp i famnen på min sambo. Det var alla rätt, precis alla rätt”, säger Barbro till Aftonbladet.

I tisdags fick Björne följa med hem till Luleå och han stormtrivdes från första stund.

Hittills har det inte uppstått några problem med Björne som har skött sig exemplariskt.

Det var efter att Barbros och hennes sambos senaste hund gått bort som de varit på jakt efter en ny och det visade sig bli Björne.

Dela artikeln med dina vänner på Facebook om du också tycker att alla hundar förtjänar att få bo i ett kärleksfullt hem!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/TsE5oVneG9XZhv6uyXJGZzJ4r6bWt7Kx_CpKUHqahRnDWrgGNeow86l0IrrTeUI7?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”9:10″ /]