Hund på djurhem skakar när han får rött koppel runt halsen: Det kameran fångar rör nu tusentals till tårar

Är du också en av de människor vars hjärta det skär i när i när du hör talas om djur som far illa?

Jag är i alla fall en av dem. Och tyvärr gör det så ont ibland att jag inte ens vågar titta. Jag önskar att jag hade kunnat hjälpa alla, men det är fysiskt omöjligt.

En del av alla hundar som hamnar på hundstallet har haft ett bra liv, men på grund av olika anledningar har de hamnat där för att husse eller matte inte längre kan ta hand om dem. Andra har aldrig fått uppleva känslan av att bo i ett kärleksfullt hem.

Många av de hundar som hamnar på hundstallet har tragiska historier bakom sig. Därför är det så otroligt vackert att få se när några av den äntligen ska få ett nytt hem. Samma hund som en gång satt ledsen och deprimerad i ett hörn, lyser av hopp.

Benny, pitbull
Youtube

När pitbullen Benny kom till Carson Animal Care Center I Gardena Kalifornien var risken hög att han skulle tvingas avlivas.

Och den stackars hunden hade ingen aning om vad framtiden hade att erbjuda honom.

Benny, pitbull
Youtube

Benny var lyckligt ovetandes om att framtiden såg mörk ut, och han hoppades fortfarande att han skulle få komma till ett kärleksfullt hem. Men veckorna gick och Benny satt fortfarande i sin bur.

Ingen ville adoptera honom och man såg att hans energi och glädje försvann mer och mer för varje dag som gick.

Benny, pitbull
Youtube

Men en decemberdag 2017 kom hans liv att förändras för alltid. Benny blev först konfundersam när ett rött koppel träddes runt hans hals.

Han visste inte vart hans skulle föras. Men sekunden han kommer ut ur buren inser han vad som håller på att hända. Och det är verkligen tårdrypande att se Bennys reaktion.

Ta en titt på videon nedan när Benny inser att han äntligen ska bli adopterad:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=132&v=9zh1r2RarY4

Jag kunde i alla fall inte hålla tårarna tillbaka när jag såg hur lycklig Benny blev.

Dela videon med dina hundälskande vänner på Facebook om du också blev berörd av filmen.

Kanske kan den inspirera fler att adoptera en av de många hundar som spenderar allt för stor del av sina liv på ett hundstall.