Ammande hund upptäcks helt ensam i en park – när räddarna kommer dit inleds jakten på valparna

Hunden Esme var ammande och vandrade omkring ensam på gatan.
Nu behövde hon få hjälp att hitta sina valpar.
Tack och lov kunde djurräddarna komma till undsättning.

Det var djurorganisationen Hope for paws som fick in ett samtal om den lilla hunden som var ensam i en park för några år sedan.

Foto: Youtube

Man tror att hunden blivit dumpad av sin tidigare ägare, och djurräddarna fick snabbt reda på att hon var ammande. Det var ungefär då som de ställde sig själva frågan, var är hennes valpar? Samtidigt fanns det en sak som där och då var viktigare än allt – nämligen mata henne.

Stackars Esme, som hunden heter enligt Paw my gosh, var rädd men vågade sig till slut fram till den snälla tjejen som kom med mat.

Foto: Youtube

Efter att ha gett henne lite mat vann de snabbt hennes förtroende. Nu blev mamman plötsligt lugn. Samtidigt inleddes den andra och viktiga delen i den här räddningsoperationen – nämligen att hitta hennes valpar.

Foto: Youtube

De letade och letade – men kunde inte hitta några valpar. Efter några timmar upphörde sökinsatsen. ”Vi kommer aldrig få veta”, skriver Hope for paws.

Djurorganisationen tog hand om Esme som var lugn och fin i det här läget. Nu har hon fått komma till ett nytt hem och har det jättebra. Se efter själv i klippet nedan.

Dela gärna vidare inlägget om du också står på djurens sida.