The Dodo/Facebook

Aggressiv gatuhund skakar av rädsla – titta nu på enorma förvandlingen efter djurhjältarnas insats!

Den som säger att hundar inte har känslor har fel. Hundar behöver kärlek och värme precis som vi människor. Det finns tyvärr alldeles för många hundar som antingen blivit illa behandlade av sina ägare eller hamnat på gatan.

De hundar som tvingats genomlida svåra tider får svårt att komma tillbaka. I värsta fall blir de aldrig sig själva igen.

The Dodo/Facebook

Pitbullterriern Eden var livrädd för människor efter att ha levt ett helt liv som hemlös på Los Angeles gator. Hennes erfarenheter av människor var allt annat än bra och det var inte så konstigt att hon blev aggressiv så fort någon närmade sig henne.

The Dodo/Facebook

Som tur är finns det så många godhjärtade djurhjältar som viger sina liv åt att rädda hundar som far illa. När djurrättsorganisationen Hope For Paws och Eldad Hagar först stötte på den hemlösa pittbullterriern insåg det att det skulle bli tufft. För Eden var så rädd för människor att han inte kunde sluta skälla och bitas, skriver VOICE of Animals på Facebook.

The Dodo/Facebook

Eden skakade av rädsla och skällde ännu mer. Hon trodde förmodligen att djurräddarna hade kommit för att göra henne illa.

De var tvungna att fånga in henne med ett nät. Men hon blev mer inställsam när hon insåg att personerna bara ville henne väl. De klappade pälsen och försökte få henne att lugna ned sig.

After Weeks Of Trying, Rescuers Finally Gain The Trust And Love Of Petrified Pit BullJulie Maigret of Chews Life…

Posted by VOICE of Animals on Monday, April 18, 2016

Vem vet vad Eden hade varit med om i sitt tidigare liv på gatan, men hennes reaktion tyder på att hon inte haft det lätt.

Nu har Eden fått komma till ett hundstall där hon väntar på att bli adopterad.

The Dodo/Facebook

Eden har äntligen fått tillbaka förtroendet för människor igen. Det tog lång tid och krävdes ett hårt arbete från Eldad Hope och de andra på Hopes for Paws. Nu håller vi tummarna för att hon får komma till ett fantastiskt hem där hon blir väl omhändertagen – det förtjänar hon verkligen!

Titta på det känslosamma klippet nedan med Eden. Det är så fantastiskt att se vilken enorm förändring han genomgått från livrädd till lugn och inställsam. Dela gärna artikeln om du också blev varm av att se detta!

[arve url=”https://www.facebook.com/thedodosite/videos/329375194309903/?t=158″ aspect_ratio=”1:1″ /]