Pappa ber dottern posera framför hästarna – tittar närmare på fotot och viker sig av skratt

Födelsdagar, bröllop, semestrar – fotografier är ett utmärkt sätt att föreviga ett speciellt tillfälle. Och med dagens moderna teknik och mobiltelefoner behöver det inte vara särskilt komplicerat att ta en minnesvärd bild.

Men ibland lyckades du också fånga något eller någon, som inte alls var tänkt att vara med på bilden från första början. Den här pappans bild på sin dottern hör till den senare kategorin, men det måste ju vara en av de bästa bilderna på bra länge!

Den här lilla flickan hade nog ingen aning om att hon skulle bli världskändis när hon poserade framför ett gäng hästar på gatan.

Enligt Time Magazine lades fotot ursprungligen upp av en användare på forumet Reddit.

Det finns inte mycket mer information tillgänglig, men det är ganska lätt att föreställa hur bilden gick till.

Wolf 101,5 /Facebook

Denna lilla flickan troligen njöt troligen av en härlig dag med familjen och de tittade på de stora Clydesdale-hästarna, som uppenbarligen gick i någon slags parad.

Hon kanske tog mod till sig att ge hästarna några mjuka klappningar och det är väl inte helt osannolikt att en av hennes pappa, eller någon annan släkting, bad henne att vända sig om, så att de kunde ta ett foto på henne.

Den lilla flickan ställde sig framför den majestätiska hästen och personen bakom kameran sa kanske ”Säg cheeese”.

Och sedan knäpptes bilden… 

Wolf 101,5 /Facebook

Snacka om klockren bild!

Time rapporterar att detta fantastiska foto laddades upp på Reddit 2016, med ett konto som sedan har tagits bort. Det är oklart om det var första gången bilden hamnade på nätet eller om det ursprungligen kommer från The Wolf 101,5 FM.

Hur som helst, det är ju en helt fantastisk bild som är omöjlig att inte gilla!

Dela gärna vidare om du också fick ett gott skratt av bilden.