Hunden spärrar upp ögonen när hon ser vad som hänt i grannens trädgård – ryggar tillbaka och vägrar gå nära

Den här söta hunden är knappast den första vovven som blivit så kallat ”viral”.

Men hon har blivit det av en speciell och väldigt rolig anledning.

Hunden heter Luna och är en corgi. Hon bor tillsammans med sin ägare Matt i Los Angeles, Kalifornien, och har det väldigt bra där.

Det var när Matt och Luna var och besökte en kompis tidigare i år som den udda situationen uppstod. Bilden har spridit sig på sociala medier och det är inte svårt att förstå varför.

När Matt såg vad kompisens granne hade gjort i sin trädgård spärrade han själv upp ögonen ordentligt – när han sedan såg ned på sin hund så reagerade hon också.

– Jag tyckte det var oerhört roligt eftersom jag direkt tänkte att det var en corgi-utformad buske, säger Matt till djursajten The Dodo.

När hunden såg hur hennes ägare reagerade på den minst sagt speciella busken stelnade hon själv till. Matt tänkte att han var tvungen att föreviga detta ögonblick och lade senare ut bilderna på hundens egen Instagram.

Matt tyckte särskilt att vovvens reaktion var lite lustig, och det är också vad många som har sett bilderna har noterat.

”Jag älskar den här bilden så mycket”, skriver en av hundens följare i kommentarsfältet.

”Så stolt”, skriver en annan.

Själv tror Matt att hon blev lite chockad eftersom busken var så stor.

– Och kanske på grund av hur jag reagerade på det. Hon ser förvirrad och orolig ut, säger han.

Foto: Instagram/@lelunaberry

Där fick den fina corgin verkligen något att tänka på! Men snart var allt som vanligt igen.

Vilken underbar vovve, och så spännande att få se sig själv i en buske på det sättet! Dela gärna bilderna vidare så att fler får se dem och bjud på ett leende!