FOTO: Youtube

Tony och Amanda adopterar övergivet rådjurskid – titta nu när hon möter familjens katt för första gången

Rådjur är fantastiskt vackra och här i Sverige har vi förmånen att kunna se dem ofta. De brukar dock vara mycket skygga och springa all världens väg när de får syn på oss. Men faktum är att det finns rådjur som lever hos människor. De kan till och med uppskatta det väldigt mycket – och bli bästa kompisar med andra djur!

FOTO: Youtube

En dag möttes paret Tony och Amanda av något mycket ovanligt när de kom hem till sitt hus i Kanada. Utanför entrédörren stod en söt liten rådjurskid, helt ensam. Av någon oklar anledning hade den kommit skiljts sin mamma.

Ganska snabbt märkte de att det fina rådjuret inte ville lämna huset vilket gjorde Tony och Amanda konfunderade. Så vad göra? De tog hand om henne!

Rådjuret fick namnet Hoppy och trivdes utmärkt hemma hos familjen. Hon blev snabbt en trofast vän till paret – och deras katt. De var dock lite osäkra på hur Hoppy skulle reagera på att det fanns en katt i huset.

Underbara mötet

Men aldrig hade de kunnat ana vilken fantastisk fin vänskap som de utvecklade! Det visade sig nämligen att de blev bästa vänner!

Tony och Amanda har också en hemsida där de dokumenterat Hoppys liv hos familjen.

Titta bara på det underbara klippet när Hoppy introduceras för katten. Jag kan garantera er att ni inte har sett något liknande förut! Dela gärna artikeln om du också blev glad av att se detta fantastiska möte!