Svarta svanen trakasseras i djurreservatet, då upptäcker hennes räddare 6 mystiska ägg

Oavsett om det handlar om hudfärg, personlighetsdrag, kulturell bakgrund eller religion är alla vi människor samma. Det borde och bör vara samma sak för djur, men i det här fallet var det tyvärr inte så.

Några volontärer fick nämligen lära känna en svart svan vid namn Ginny som blev mobbad av de övriga svanarna i flocken.

Men en dag hittade de sex mystiska ägg som den svarta svanen ruvade på – och några dagar senare fick de se ett mirakel.

Alla vill vi bli accepterade av människor i vår närhet. Precis samma sak tycker man borde kunna appliceras på de vackra svanarna, men det visar sig att de kan döma andra precis lika mycket som oss människor.

Det var i alla fall vad volontärerna på Carolina Waterfowl Rescue trodde när de för första gången träffade den svarta svanen Ginny.

Ginny hade tagits till ett speciellt reservat i North Carolina, USA, där hon skulle få leva med andra svarta svanar. Men efter bara några dagar märkte de något hjärtekrossande.

Bildkälla: Facebook/CWRescue

Mobbade stackars Ginny

De andra svarta svanarna som Ginny fått träffa hade börjat mobba henne och stötte ut henne från gruppen. Varje gång människor var i närheten sprang Ginny ofta fram till dem, kanske i ett försök att säga ”de är taskiga mot mig” eller bara för att få känna lite kärlek.

En man vid namn Gordon, som jobbade som volontär i reservatet, och övrig personal fick dåligt samvete och insåg att de behövde göra någonting för Ginny. De såg till så att hon fick en egen liten del i reservatet så hon slapp bli mobbad och i stället kunde fokusera på att vara den bästa svarta svanen hon kunde bli.

Men den dagen hon skulle flyttas till sitt nya hem blev Gordon förbluffad över vad de hittade.

Bildkälla: Facebook/CWRescue

Under henne låg sex mystiska ägg – och alla var befruktade med varsin liten svanunge.

Volontärerna hade ingen aning om vem pappan var, men de insåg att någonting behövde göras. Även fast de aldrig brukade ta äggen ifrån mamman insåg de att det var det bästa för stackars Ginny. Vem vet? Kanske hade de andra svanarna börjat mobba henne och sett till att de små svanungarna aldrig kommit till världen?

Bildkälla: Facebook/CWRescue

Fick sex svanungar

Volontärerna tog hand om äggen och såg till att Ginny fick se så att de mådde bra. En dag skulle de börja röra på sig – och Ginny fick vid sin sida se sina sex älskade små svanungar se dagens ljus för första gången.

Efter ett kort detektivarbete hittade volontärerna den svarta svanen, som hette Diablo, som mest var pappa till Ginnys svanungar.

Bildkälla: Facebook/CWRescue

Däremot hade han redan fått ungar med en annan svart svan, vilket betyder att Ginny mest sannolikt nu får uppfostra sina svanungar som ensamstående.

Oavsett situationen kan vi konstatera att Ginny nu har sex älskade små ungar att ta hand om. Hon var givetvis inget undantag, utan precis som alla andra svanar i världen förtjänar hon att bli älskad livet ut.

[arve url=”https://www.facebook.com/cwrescue/videos/10159805837050063/” /]

Alla djur förtjänar att bli respekterade och jag är så glad att svanen Ginny fick sina sex små ungar. Dela om du också tyckte det här var en fin historia!