Rådjur ertappas med att göra det förbjudna i trädgården – då ger familjen djuret ett nytt förslag

Rådjur ertappas med att göra det förbjudna i trädgården – då ger familjen djuret ett nytt förslag

Ett rådjur hade tagit sig in på trädgården.
När familjen ertappade djuret med att göra det förbjudna kom de i stället med ett nytt förslag.
Rådjuret reagerade direkt.

Familjen fick plötsligt syn på hur ett rådjur påtade i trädgården. Det var inte särskilt oväntat, och de hade egentligen ingenting emot det.

Men när de genom kameran i dörren fick syn på vad djuret gjorde, kände de sig tvungna att säga till…

Det var en helt vanlig dag hos en familj i Indiana i delstaten Pennsylvania, USA, under sommaren som de fick besök av en fyrbent kompis från det vilda. Via övervakningskameran kunde de se vad rådjuret egentligen hade för sig i deras trädgård.

Och när de fick se vad som var djurets intention, ja då agerade de.

Rådjuret hade nämligen fått syn på ett smaskigt träd och börjat ta för sig. Men just som det vilda djuret åt som mest av trädet, hörde djuret en röst.

Via övervakningskameran kunde familjen ropa på djuret – som tycktes höra rösterna, för det reagerade med förvåning och höjde på huvudet.

Därefter försökte familjen förklara att rådjuret fick vara i trädgården, men inte äta just av trädet. I stället försökte de få djuret att förstå att det kunde äta av en buske lite längre bort. Trädet ville de behålla som det var.

Familjen har förklarat för Inside Edition att det är vanligt förekommande med rådjur i området. I det här fallet fortsatte rådjuret sin färd vidare mot en annan plats.

Här kan man se bilderna på rådjurets kuppförsök i trädgården:

Dela gärna vidare inlägget om du också uppskattar djur!