Liten get upptäcker studsmatta – tar ett skutt upp och har sitt livs roligaste stund

Den lilla geten får syn på en studsmatta.
Klippet på hans underbara reaktion har redan visats över två miljoner gånger.

Att se djur ha roligt i lite udda situationer kan alltid vara underhållande. Så även i det här fallet – när en getunge, en kid, får syn på en studsmatta och bestämmer sig för att prova lyckan.

Resultatet? Helt underbart.

LÄS MER: Familj chockas när de plötsligt får oväntat besök i poolen – se nu ungarnas lek som fått hela nätet att le

Foto: Youtube

Klippet på Youtube har under åren visats över två miljoner gånger och det är inte svårt att förstå varför, för denna kid bjuder verkligen på show!

Getens mamma finns dessutom i närheten, och hon ställer sig av oklar anledning under studsmattan. Samtidigt som getungen tar sina första kliv och studsar fram!

LÄS MER: Björnfamilj smyger fram mot studsmattan – sekunder senare kan ingen hålla sig för skratt

Efter en liten stund hamnar han på sidan igen, men är snabbt tillbaka på studsmattan igen. Detta är ingen plats han vill lämna i första taget.

Getungens galna studsmatteshow

I stället hoppar han snabbt tillbaka till trampolinen och fortsätter sin lek. Det är alldeles uppenbart att detta busfrö har hur roligt som helst!

I klippet här nedan kan vi ta del av getungens härliga reaktion.

Så fascinerande med vilda djur som provar på människornas knasiga uppfinningar. Och denna getunge ser ju verkligen ut att ha kul!

Om du också tycker att vi ska ha roligt här i livet, tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får charmas av detta urgulliga klipp.