Björnfamilj smyger fram mot studsmattan – sekunder senare kan ingen hålla sig för skratt

När en flock björnar tar sikte på studsmattan håller familjen på att sätta kaffet i halsen. Men som tur var filmade de ögonblicket, som nu fascinerar hela nätet!

För många människor är björnar ganska skräckinjagande. De är stora och oberäkneliga, och skulle man råka hamna mellan en björnmamma och hennes ungar är det verkligen läge att lägga benen på ryggen.

Från håll däremot, är björnen ett fantastiskt djur att iaktta och beundra. De är lurviga och söta, och har liksom alla djur sina egenheter och beteenden som är så fascinerande.

Inte minst är björnar väldigt lekfulla – och tycks älska att roa sig med människornas nöjen. Vi har tidigare berättat om björnfamiljer som ockuperat allt från lekparker till pooler för att busa och skoja.

Det lekfulla beteendet, blev också de här människorna varse om när de en dag tittade ut genom fönstret.

LÄS MER: Familj chockas när de plötsligt får oväntat besök i poolen – se nu ungarnas lek som fått hela nätet att le

björn, studsmatta
Foto: Youtube

Björnar leker på studsmatta

Det visade sig nämligen att en hel flock med björnar hade tagit sikte på familjens studsmatta ute i trädgården.

Att studsmattan var försedd med nät runtom, som de ibland kan vara som en säkerhet för att man inte ska trilla ner, var inget som hindrade dessa smarta och busiga björnar.

Flera av dem tog sig kvickt in på den roliga leksaken, där en magisk lekstund följde. Till människornas förvåning fick de se hur björnarna hoppade, rullade runt, brottades och allmänt njöt av ögonblicket!

”De är så söta”, säger familjen i klippet när de står inomhus och tittar ut genom fönstret.

LÄS MER: Två rävar smyger sig upp på familjens studsmatta – sekunder senare kan ingen hålla sig för skratt

björnar, studsmatta
Foto: Youtube

”Dog av skratt”

Det tycks verkligen vara så, att studsmattor är ett nöje för alla varelser på denna jord. Såväl hermeliner som rävar och getter har tidigare haft kul på dessa konstiga manicker, och nu var det alltså dags för björnar!

Även på Youtube har klippet gjort succé med tiotusentals visningar.

”Roligt att se vilda djur hoppa på studsmattor. Undrar vad de tänker när de ser människor på dem, för de vill definitivt vara med på det roliga”, skriver en användare.

”Jag dog av skratt”, skriver en annan.

”Jag skulle inte säga att studsmattor är en nödvändighet för björnar, men det här är ju bara för gulligt”, skriver en tredje.

Titta på det underbara klippet här nedan:

Så fascinerande med vilda djur som provar på människornas knasiga uppfinningar. Och dessa björnar ser verkligen ut att ha kul!

Om du också tycker att vi ska ha roligt här i livet, tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får charmas av detta urgulliga klipp.