Kattägare tror en misse sitter på golvet – men titta när vilddjuret vänder sig om och skrämmer livet ur alla

Kattägaren trodde att det bara var en av missarna som satt och kalasade på någonting smarrigt i köket.
Men när han gick närmare insåg han att det i själva verket var en inkräktare som satt på golvet.

Kattägaren Luke trodde att det bara var en av hans katter som satt på golvet i köket och gjorde ljud ifrån sig. Han är van vid att missarna själva tar för sig av godsakerna i sina matskålar, och tänkte väl egentligen inte mer på det.

Men vad han inte visste då var att han bara några sekunder senare skulle fånga en inkräktare direkt med kameran!

Kattägaren Luke bestämde sig nämligen för att försöka filma sina hungriga katter, så han tog fram sin mobilkamera när han antog att de festade på kattmaten.

I stället var det någonting helt annat som uppenbarade sig på filmen!

För katterna fanns utanför fönstret. De hade inte ens velat gå in – eftersom det satt någon annan varelse och tog för sig av maten.

När Luke gick närmare insåg han att det var en vild varelse som inte hörde hemma i huset. På sociala medie-appen Tiktok har hans videoklipp fått stor spridning, efter att han först förklarat att han trodde det var just katterna som satt och åt på golvet.

I klippet kan man i stället se en pungråtta (!) sitta ner på golvet, nedanför köksbordet, och kalasa på katternas mat. Pungråttor lever i Syd- och Centralamerika men finns även i såväl USA som Kanada.

När Luke kommer in i rummet och pungråttan inser detta tar den genast till flykten. Vi får anta att katterna sedan vågade sig in och fick den maten de behövde!

Här kan man se videoklippet:

@theboizpnb

When you think you hear the cats playing up in the kitchen and start recording to catch them.. #straya #cats #kitten #fyp #foryou #foryoupage #funny

♬ original sound – Luke

Dela gärna vidare inlägget om du också älskar katter!