Grabben tror att en dumpad valp räddats från gatan – inser snart vilket rovdjur han egentligen räddat

En man hittade en övergiven valp på gatan och bestämde sig för att genast ta hand om den.

Men snart visade det sig att den lilla lurvbollen var allt annat än en hund.

Alla djurvänner är nog överens om att de hade gjort allt i sin makt för att rädda en övergiven liten hundvalp från gatan.

Jag menar, hade man själv inte kunnat ta med sig den hem hade man ringt närmsta hundhem och veterinär för att be om råd och hjälp.

När Marcy från Japan körde bil på motorvägen så hände just det. En liten varelse skymtades i vägkanten och mannen stannade genast för att se om han kunde hjälpa till på något vis.

I vägkanten satt en liten lurvboll ensam och såg frågande ut. Marcy kände verkligen med det lilla djuret och bestämde sig för att ta henne med sig.

Väl hemma gav han henne namnet Luna och delade med sig av hennes berättelse i ett inlägg på Twitter, detta i hopp om att någon skulle vilja ge henne ett evigt hem.

Valpen visade sig vara ett rovdjur

Marcy trodde förstås att hennes öde skulle träffa rakt i hjärtat på mängder av människor och att någon skulle känna sig manad att ta henne till sig och ge henne ett långt och kärleksfullt liv.

Men han fick helt andra reaktioner, skriver Mirror.

I stället för att människor hörde av sig om att öppna upp sina hem påpekade de allra flesta att Luna nog inte alls var en stackars hundvalp utan en rävunge.

Marcy blev lite ställd och bestämde sig för att ta henne till veterinären för att se vad proffsen sade.

”Tack för dina många retweets och åsikter. Jag hade en god natts sömn efter att ha ätit ris i natt, och i morse har jag god aptit med avföring och urinering. Är det en räv? Jag kommer att bekräfta det senare med veterinären”, skrev Marcy på Twitter.

Det visade sig att Luna faktiskt var en räd och Marcy som tagit hem henne vårdade henne ett tag till. Men då det är olagligt att behålla rävar som husdjur i Japan fick han snart göra sig av med henne.

Så lever rävungen idag

Efter lite sökande hittade han en farm där han kunde lämna henne och Marcy uppdaterade om Lunas nya boende på Twitter.

”Vi har slutfört överlämnandet av räven till Kita Kitsune Farm. Om ni har möjlighet skulle jag bli glad om ni kunde besöka Luna.”

Trots att Luna inte blev precis som förväntat var den fluffiga rävungen onekligen bedårande, och Marcys välmenande räddningsuppdrag fick verkligen ett lyckligt slut.