Familj tror att en stock flyter i vattnet – en närmare titt och de förstår att varelsen är i nöd

När en familj var ute och njöt av sin båttur så upptäckte de något märkligt i vattnet. Vid en närmare titt förstod de att det var en levande varelse.

Det skulle visa sig att den svarta varelsen befann sig i en svår nödsituation.

Det var en dag för ett par veckor sedan som familjen Mellor var ute på en båttur utanför Hawaii’s Kaneohe Bay.

Solen sken och dagen var magisk. Men helt plötsligt så fick de syn på något i vattnet som de först inte förstod vad det var.

Vi såg något svart i vattnet,” berättade June Mellor för The Dodo. ”Vi trodde först att det var en stock, men sedan såg vi att den rörde sig.

Såg ut som en hund först

När de kom närmare så började de se mer konturer av varelsen i vattnet. Till en början började de tro att det var en hund, men snart såg de att djuret hade ett tryne. De förstod då att det var en stackars gris som simmat ut så pass långt ut i havet.

Den lilla grisen var helt slut efter sin långa simtur.

Vi blev chockade,” sa Mellor till The Dodo. ”Vi undrade var den hade kommit ifrån och hur länge den hade legat där ute i vattnet. En sak är säker, vi visste att vi var tvungna att hjälpa till.

Gris i vattnet
Foto: Instagram/@kailuastorm

Lyckades rädda grisen

Familjen körde närmare med båten och försökte fånga in grisen med hjälp av ett lasso, vilket inte var en lätt match. Men till slut så lyckades de få ombord grisen på båten. Stackaren var helt utmattad efter sin kamp mot havet.

Familjen döpte grisen till ”Miracle”, efter den osannolika räddningen.

De körde båten in mot land och släppte av Miracle, som genast blev överlycklig och började sniffa runt på marken glad över att få stå på fast mark.

Familjen såg på när grisen sökte sig in i skogsbrynet igen, återförenad med naturen som den känner till.

I spelaren nedan kan du familjens räddningsaktion för grisen:

Vad skönt att det slutade bra för den stackars grisen! Vilket fruktansvärt öde om den hade behövt drunkna där ute i havet…

Dela gärna den här artikeln med dina nära och kära på Facebook.