FOTO: Youtube

Byggarbetaren räddar rådjur som fastnat i träd – titta nu på reaktionen när han släpps lös

Alla djur behöver kärlek och omtanke – även de som lever ute i det fria.

Rådjur och andra typer av ”skygga” djur tenderar att fly all världens väg när vi människor kommer i närheten. Men inte alla…

Det var i Louisiana, USA, som Justin Lewis och hans kollega skulle fälla några träd inför nya elledningar som skulle sättas upp. Precis när de skulle börja fälla såg de ett rådjur som hade fastnat mellan träden.

Jag och min kollega höll på att fixa elledningarna när vi såg att rådjuret hade fastnat mellan träden vi skulle kapa. Han hade trasslat in sig och var väldigt skakad när vi fick loss honom”, skriver Justin Lewis i beskrivningen till klippet.

Rådjuret ville inte sluta kelas

Anthony fick loss rådjuret och bar upp det i sin famn för att se att han var oskadd. Han gav det lilla rådjuret några klappar och det uppskattades!

Rådjuret kunde inte slita sig från Justin. Han ville bara vara kvar i hans famn.

Han följde med oss runt på vår arbetsplats som en hundvalp den kommande timman, tills jag såg ett större rådjur som tittade på oss från en backe. Jag antog att det var hans mamma och bar honom halvvägs uppför backen medan hon tittade uppmärksamt. Sedan satte jag ner honom, då sprang han rakt till henne, och de gick iväg tillsammans”, avslutar Justin.

Se det fantastiska klippet nedan!

Vilket underbart rådjur! Dela gärna vidare för att visa dina vänner detta härliga klipp!