Åldrande pungråtta vill tillbringa sin sista tid i kvinnans garage – charmar alla när han får flytta in

Pungråttor är nog inte det första du föreställer dig när du tänker på söta djur. De förekommer främst i USA – där de betraktas som irriterande gnagare som ingen vill ha i närheten av sitt hem.

Men pungråttor har sin charm de också. Och i detta fall har en pungråtta lyckats charma en kvinna så pass mycket att hon släppt in den i sitt hem.

Mostern öppnade sitt hem för pungråtta

I ett inlägg på Reddit har en man delat med sig av hur en vild pungråtta för tre år sedan blev hans mosters osannolika familjemedlem.

”Det här är Hank”, skrev Reddit-användaren damndirtycracker.

”Hank bor i min mosters garage. Han är väldigt gammal och har svårt att gå så hon har fixat till en varm plats åt honom och matar honom med massor av gott”.

Foto: Reddit/damndirtycracker

Har fått eget mysigt hem

I stället för att sjasa ut pungråttan – som de flesta kanske hade gjort – så har alltså denna kvinna valt att välkomna pungråttan helhjärtat.

Hon har ett rymligt garage där pungråttan har fått sin egen plats där han får vara ifred. Och eftersom garaget inte sitter ihop med huset så kan hon lämna dörren öppen – Hank får komma och gå precis som han önskar.

Denna relation har pågått sedan Hank dök upp för några år sedan, och han verkar rätt nöjd med att ha fått sin egen plats att sova på och få äta kattmat.

Grinigt humör – tills han får mat

”Han är inte tam men han har aldrig fräst eller verkat rädd”, skriver Reddit-användaren.

”Vartefter han har blivit äldre har han stannat längre, tills han bestämde sig för att börja bo i garaget.”

Hank har däremot ett lite grinigt humör, berättar Reddit-användaren. Men trots humörsvängningarna kan man få hans kärlek med god mat.

”Han är generellt grinig tills att godis kommer fram, då är han bara något irriterad över din existens.”

Pungråttor har kort livslängd och Hank är redan några år gammal. Men det är fint att denna pungråtta har fått ett mysigt liv så länge han är här.

Får hjärtan att smälta

Han har också övertygat nätet om hur gullig en pungråtta kan vara.

Många som kommenterat inlägget har skrivit att de oväntat nog har blivit smått förälskade – efter att ha sett bilden då han gjort sig hemmastadd i garaget.

”När hon berättade för mig om Hank var min första tanke definitivt inte ’awww’. Men när jag såg honom insåg jag att jag nog skulle kunna dö för hans skull”

Tack till denna kvinna för att du ger ett gammalt djur någonstans att bo!

Det här är en fin påminnelse om att djur som inte betraktas som ’gulliga’ förtjänar kärlek de med!