Gorilla får syn på nyfödd pojke – då fångar kameran det otroliga som plötsligt inträffar

När en familj besökte ett zoo med sin nyfödda bebis hände något som de aldrig kunnat föreställa sig innan. En gorilla visade nämligen mycket tydligt hur beundransvärd hon tyckte det lilla livet var.

Att vara nära djur och få se vilka fantastiska individer de kan vara är något som de allra flesta skulle beskriva som häftigt.

För även om det finns en del skillnader mellan alla olika djur som lever på denna planet, så finns det ofta även mycket likheter.

Bandet som en förälder har till sitt barn är en sådan sak som vi människor delar med många andra djur.

Häftiga ögonblicket på djurparken

Det vet inte minst en familj som tog med sin 1,5 månader gamla pojke till ett zoo, och fick dela en magisk stund med en gorilla.

När familjen kom fram till glaset som skilde dem och gorillan åt stod det snart klart att Kiki, som hon heter, var väldigt intresserad av den lilla bebisen.

Hon pekade på barnet, och var uppenbart fascinerad. Hon kunde nästan inte slita blicken från honom, och satte upp händerna mot glaset.

Gorillan hade nyss blivit mamma själv

Kiki hade nyligen själv fött en liten pojke, som heter Pablo.

”Jag kunde förstå deras band, och se hur mycket hon brydde sig om Pablo eftersom hon också var en mamma själv,” har mamman i familjen sagt.

Det blev helt enkelt en väldigt fin stund med gorillan, som uppenbarligen förstod den stora kärleken föräldrar känner för sina barn.

Här kan du se hur det såg ut:

Vilka fantastiska djur!