Foto: Instagram/@newlinconstruction

Ormen lägger sig bland fåglarnas ägg och börjar kalasa – då träder modiga byggarbetaren fram och räddar dem

När en orm gått och lagt sig bland gässens ägg så kunde de stackars fåglarna bara stå och se på medan den utgjorde fara för deras okläckta ungar.

Men då klev en räddare i nöden in och räddade dagen.

Utanför fönstret utspelade sig ett av naturens mer sällsynta och mörkare skådespel.

Ett byggföretag var hemma och arbetade på en klients hus när de plötsligt fick sig en makalös syn. Händelsen utspelade sig i South Carolina, USA.

Där, mellan ytterväggen och en buske, bodde ett par gäss som ruvade på sina ägg. Men mitt bland äggen så låg en stor orm…

Ormen hade satt igång med att försöka svälja ett av äggen. Gässen kunde bara stå och se på…

Ormen och gässen
Foto: Instagram/@newlinconstruction

Räddande insatsen

Men då beslutade sig en av byggarbetarna, Micaiah, för att göra en makalös insats. Byggjobbarna förstod att gässen var som husdjur för sina klienter.

Micaiah gick ut och plockade helt enkelt upp ormen, som genast släppte sitt grepp om ägget.

Han tog ormen och bar iväg den långt bort från gässen. Genast kunde fåglarna slappna av och börja ruva på sina ägg igen.

Hela händelsen filmades och lades ut på Instagram, där de även tillade att ormen mår bra. Det verkar som att de kan ha rört sig om en kungssnok, vilket i så fall inte innebar någon fara då den inte är giftig.

För de som är oroliga för ormen, han mår bra. Han bor på en 53 tunnland stor egendom med gott om matkällor, vilket framgår av hans storlek!

I inlägget nedan kan du ta del av filmklippet:

Vilken fantastisk insats! Riktigt snyggt jobbat!