Husse börjar spela klassisk rocklåt – men titta nu när papegojan öppnar munnen och tar över showen helt

Florida-gitarristen Frank Maglio tar fram guran och börjar spela rockklassikern should i stay or should i go för papegojan. Sekunder senare tappar alla hakan när den lilla fågeln tar ton.

Att papegojor är pratglada och gillar att härmas är det nog många som har koll på. Men att vissa av dem är rena rama rockstjärnor är det nog inte alla som har koll på.

Eller vissa och vissa, Tico heter aran som tar sig an de klassiska rockhitsen som om det inte fanns någon morgondag.

River av mängder av rocklåtar

För några år sedan framträdde Tico med sin husse i The Kelly Clarkson Show i höstas. Frank Maglio berättade då att Tico började skrika en gång när han satt och spelade gitarr. Till en början trodde han att det rörde sig om att den stackars aran bara ville ha uppmärksamhet men snart satte han sig bredvid buren och rev av några låtar och Tico, ja han började sjunga med.

Sedan dess har Tico rivit av en mängd rocklåtar och på sin youtube-kanal hyllas han för sina sånginsatser.

LÄS MER: Lurig papegoja smyger upp bakom katten – pippins busiga manöver får tusentals att skratta högt

För bara några veckor sedan började Frank spela det berömda introt till The Clash låt Should i Stay or should i go och Tico var snabbt framme och tog ton.

Papegojan Tico
Foto: Youtube

I videon hör vi hur han både visslar, waylar och ryter som en riktig stjärna. Och hans färdigheter får fansen att jubla.

Papegojan Tico får nätet att jubla

Videon har setts tusentals gånger och i kommentarsfältet är det många glada hejarop.

”Ticos känsla för timing och rytm är perfekt, groovin igen och harmoniserande låter så vackert! Jag förväntar mig verkligen att se honom dansa härnäst!”, skriver en person.

”Jag är så kär i Tico. Han sjunger ut sitt lilla hjärta och det är så roligt att se honom knäppa en ton och lyfta sin lilla fot”, skriver en annan.

LÄS MER: Kameran fångar vad städaren gör med den hemlösa katten – nu sprids bilderna som en löpeld på nätet

”Ett jäkla mästerverk. Jag kommer att dö av skratt…tårarna kommer ur mina ögon… det bästa genom tiderna”, skriver en tredje.

Förutom The Clash har Tico gett sig på låtar som Guns N’ Roses Patience och Bon Jovis Wanted Dead Or Alive. Men bland hans favoriter finns också The Beatles, Led Zeppelin och U2.

Se mer av papegojans framträdande i videon nedan:

Det här gjorde min dag, sprid gärna så att fler få ta del av denna glädje.