Livrädd katt kan inte gå utan måste släpa sig fram – då närmar sig ägaren och gör det oförlåtliga

Livrädd katt kan inte gå utan måste släpa sig fram – då närmar sig ägaren och gör det oförlåtliga

.

Vad jag kan bli riktigt upprörd på är när människor behandlar husdjur illa. De är försvarslösa, oftast mindre än oss till storleken och befinner sig i beroendeställning. Vi, som deras hussar och mattar, har ett stort ansvar i deras liv – och de förgyller våra dagar med så mycket kärlek att det är svårt att greppa ibland.

Därför blir jag så frustrerad när jag får läsa om öden som detta. Tack och lov slutar det dock lyckligt.

Det här är katten Monkeys historia.

Monkey är en sådan där katt som fick en tuff start i livet, med en ägare som vanvårdade henne, men där allting till slut vände till det bättre. Men när hon levde med sin tidigare ägare skadade hon nerverna i både bakben och i svansen. Därför kunde hon inte röra sina bakben överhuvudtaget.

Hon tvingades släpa sig fram…

Foto: Youtube

Svingar sin katt i svansen

Men som tur är fanns det någon som hörde om Monkeys öde och adopterade henne. De körde väldigt långt för att kunna adoptera kattungen.

Hon hade blivit vanvårdad och direkt misshandlad av sin tidigare ägare. Det hemskaste som jag läst om henne var att tidigare ägaren ska ha lyft upp henne och snurrat henne runt i svansen. Ofattbart hemskt agerat! Även detta orsakade skador i kroppen på den lilla stackare.

”Inom 2 veckor från födseln svingades Monkey runt i cirklar med svansen så svårt att hon fick allvarlig nervskada på hennes bakben, vilket gjorde henne i grunden förlamad från midjan ner”, skriver nuvarande ägaren på hennes GoFundme-sida.

Hon var så rädd och stressad.

Foto: Youtube

När hon bara var dagar gammal ska hon ha tagits ifrån sin mamma och detta måste så klart också ha påverkat henne.

Men hon fick alltså komma till ett annat hem, och har fått både terapi och medicin för att kunna klara sig. Hon ger så mycket kärlek till människor i hennes närhet, trots det hemska som hon varit med om. Se hennes fina förvandling till i dag i spelaren nedan:

Dela gärna inlägget vidare för att visa att du ALLTID står på djurens sida!