Liten varelse hittas övergiven med navelsträngen fortfarande kvar – kvinnan tar med honom hem

Liten varelse hittas övergiven med navelsträngen fortfarande kvar – kvinnan tar med honom hem

Den här lilla sötnosen heter Bruce och är en frisk och kry katt som numera får en massa kärlek. Men Bruce hade ingen bra start i livet.

När han var bara någon dag gammal hittades han övergiven i ösregnet på en gata i Auckland i Nya Zeeland. Som tur var så var det rätt person som hittade Bruce ensam på gatan.

Nu bor han i ett kärleksfullt hem med sin matte, husse och sin storasyster katten Jager.

Bruce föddes i början av november i höstas men övergavs direkt. När Kathryn Van Beek var på väg hem från jobbet och såg honom krypa på en regnig gata i centrala Auckland blev hon chockad av vad hon såg. Han hade fortfarande navelsträngen kvar.

I'm going to make a video of my best photos – but what are my best photos? Help me decide by liking and commenting on…

Posted by Bruce the cat on Monday, March 26, 2018

Kathryn kollade om den lille kattungen tillhörde någon av de boende i området. Det gjorde han inte. Hon tog hem honom till sig, och utökade sin lilla familj med ytterligare en katt.

Den lilla kissen fick namnet Bruce efter Bruce Wayne (Batman). Kathryn och hennes sambo turades om att mata Bruce och värmde honom med filtar för att han skulle överleva. Efter närmare två veckor hos sina nya föräldrar vägde Bruce bara drygt 100 gram. Han hade fortfarande inte öppnat sina ögon.

Men Bruce visade sig vara en liten kämpe. Han blev stadigt bättre och bättre, och snart öppnade han sina vackra och intensiva ögon. Snart kunde Bruce äta själv. Han utvecklades till en frisk och lekfull liten kattunge.

Nu är Bruce fyra år gammal. Hans familj har bland annat en Facebooksida och en hemsida i hans namn, och han har många fans och följare världen över som tar del av hans utveckling.

Det är en extrem tur att det finns så godhjärtade djurvänner som Kathryn och hennes sambo.

Det gör att små kattungar som inte har en så bra start i livet, som lille Bruce, får en ny chans till en kärleksfull tillvaro.

Dela gärna vidare denna solskenshistoria till dina vänner!