Liten katt med jättelika ögon räddas från liv på gatan – möter en hund som förändrar hennes liv

Liten katt med jättelika ögon räddas från liv på gatan – möter en hund som förändrar hennes liv

Kvinnan trodde att hon såg en t-shirt.
Det var en katt som släpade sig fram på gatan.
Nu har katten Bella fått komma till ett nytt hem – och har dessutom fått en oväntad ny bästa kompis.

Det var förra hösten som en kvinna vid namn Yesenia DelaCueva var på väg till sitt hem i Kalifornien. Som vanligt tog hon bilen, men den här kvällen skulle ta en oväntad vändning.

Hon blickade ut över vägen, och fick plötsligt syn på någonting vitt. Hon misstänkte först att det kanske var en t-shirt som fladdrade omkring längs vägrenen. Men sen blev hon nyfiken, stannade bilen – och gick ut för att kontrollera vad det var hon verkligen hade sett.

Med egna ögon fick hon då se att det inte alls handlade om ett tygstycke.

Det var en varelse.

En liten katt som släpade sig fram på gatan. För Yesenia var det självkalrt att plocka upp katten och hjälpa henne. Katten ville verkligen ha hjälp, för hon stannade direkt och lär kvinnan ta upp henne från gatan, skriver Love Meow.

Katten hade ingen ID-bricka, och efter att ha fått mat och massa kärlek hemma hos Yesenia så skrev hon på Facebook för att fråga folk om råd.

Hon undrade förstås vad hon skulle göra nu.

Yesenia skulle flytta och kunde egentligen inte behålla katten, men efter att hon blev nekad av ett djurhem så insåg hon vad hon var tvungen till.

Hon adopterade den lilla katten – som så klart blev själaglad över detta. Dessutom har hon fått sig en ny kompis i hemmet som hon nu kan busa med hela dagarna! Yesenia har nämligen en hund som heter Buster och de trivs verkligen tillsammans med varandra!

Instagram kan man följa deras äventyr i vardagen.

Har du haft en katt och en hund som är kompisar? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!