Kattmammans hjärta krossas när ungarna dör – då får hon syn på grannhundens valpar och gör det otänkbara

Kattmammans hjärta krossas när ungarna dör – då får hon syn på grannhundens valpar och gör det otänkbara

Katter är sannerligen intressanta djur. För många är de en självklar familjemedlem som både ger och får massor av kärlek.

Ofta får man höra roliga och spännande berättelser från familjer med katt och hur de beter sig. I det här fallet hette katten Miss Kitty och bodde i South Carolina, USA.

Miss Kitty såg fram emot att få bli mamma. Men efter att hon fött sina kattungar förstod ägaren att de inte mådde bra. Kort därpå förlorade kattmamman alla sina ungar – det krossade hennes hjärta.

Samtidigt ville kattmamman antagligen fylla denna luckan i sitt liv – och hon gjorde detta på ett mycket fint sätt.

Foto: Youtube

Det är ibland udda hur våra husdjur beter sig. Den här kattmamman verkar ha sett det som sin livsuppgift att uppfostra ungar. När hon nu inte fick chansen med sina egna kattungar, så såg hon till att erbjuda en hjälpande hand till andra småttingar som behövde det som mest.

Foto: Youtube

Miss Kittys grannhund hade nämligen också en hund i hemmet. Även hon skulle föda en kull med valpar. Men den här hunden som heter Smoochie hade dock inte lika starka känslor för valparna. Hon brydde sig helt enkelt inte om dem vidare mycket.

Detta såg katten Miss Kitty – och då tog hon saken i egna tassar.

Foto: Youtube

Kattmamman som hade förlorat sina egna ungar nyligen såg nu möjligheten att få ta hand om dessa underbara småttingar. Och tog chansen när hon fick den.

Bilderna på när Miss Kitty kärleksfullt lyfter upp grannhundens valpar och bär dem har förvisso några år på nacken, men det är lika fint att se den kärlek hon gav dem än i dag. Hon ville verkligen bli mamma, och fick vara det åt grannens valpar!

Foto: Youtube

Se mer i det underbara klippet nedan:

Så himla fint! Även om vi inte vet hur det gick senare i livet för katten Miss Kitty och hennes hundvalpar, så hoppas vi att de fick en underbar tid tillsammans ❤️

Dela gärna vidare om du också älskar hundar och katter!

TV: Valpen hittas i plastpåse och räddas – se makalösa förvandlingen