Katt vrider sig i plågor på gräset – får hjälp tack vare djurvännernas fina insats

Alla husdjur har inte samma lycka här i livet. Då är det tur att det finns djurorganisationer som kan hjälpa dem.

Ta bara den här katten som exempel.

Foto: Youtube

Det var när djurorganisationen Hope for paws nyligen fick ett telefonsamtal om en ensam katt som hela operationen tog fart. Katten låg alldeles ensam i trädgården och jamade. Han var helt stilla och behövde hjälp av djurvänner – och det skulle han komma att få.

Foto: Youtube

”JoAnn Wiltz här på Hope for paws hanterade denna räddning snyggt och följde honom genom hela hans återhämtningsprocess. Det är verkligen fantastiskt att se honom nu och med er hjälp kan vi hitta honom ett nytt hem!”, skriver djurorganisationen på Youtube och uppmanar folk att dela vidare hans historia, så att han kan få komma till rätt hem till slut i USA.

På veterinärkliniken visade det sig bland annat att katten hade problem med urinröret, och detta åtgärdades förstås genast.

Foto: Youtube

Det visade sig också vid en närmare undersökning att någon hade avfyrat ett luftvapen mot den stackars katten. Vem gör något sådant mot ett försvarslöst litet djur?! Fruktansvärt.

I dag mår han tack och lov mycket bättre. Se hela hans resa i klippet nedan.

Tack och lov för er djurvänner som hjälper våra fyrfota vänner i nöd. Nu hjälps vi åt att dela inlägget vidare, så att alla får upp ögonen för djurens sak!