Katt försvinner med liten hundvalp i munnen – ägarna får gnugga sig i ögonen när de ser var hon är på väg

Katt försvinner med liten hundvalp i munnen – ägarna får gnugga sig i ögonen när de ser var hon är på väg

Kattmammans instinkt kickade in omedelbart.
Se det härliga klippet som gjort succé här.

Den här kattmamman blev vida omtalad när hon någon gång på 1990-talet blev uppmärksammad av ett tv-program i USA – efter sitt udda beteende.

Det var Missy och Ryan Grant i delstaten South Carolina som vid den här tiden var stolta husdjursägare till såväl en hund som denna katt.

Katten Miss Kitty hade gått igenom en mycket tung tid då hon förlorat alla sina egna kattungar. De såg inte hälsosamma ut redan från första dagen, och efter ett tag förlorade hon dem alla. Det var så klart en tragisk upplevelse för hela familjen och speciellt för kattmamman.

Men ungefär vid samma tillfälle som Miss Kitty fått ungar fick även grannens hund valpar. Det visade sig så småningom dock att hunden inte hade lika starka känslor för valparna. Det var då som Miss Kitty kom in i bilden.

Foto: Youtube

Kattmamman som förlorat sina ungar såg sin chans och gick helt enkelt över till grannen och hämtade valparna en efter en.

Valparna verkade inte bry sig nämnvärt att de diade från en katt, men man kan undra vad som hände när de öppnade ögonen.

Här kan du se när Miss Kitty vänligt men bestämt gick och hämtade valparna i det sensationella klippet:

Det är fint att se att djur inte bryr sig om olikheter, och hur de omfamnar kärleken! Dela gärna denna gulliga historia så att fler får ta del av den.