Ägaren försöker lura sin katt i badrummet – men se nu på djurets roliga reaktion!

Katter är intelligenta djur! Jag tror vi alla som har djur i vår närhet alltid får höra samma sak: Katter är ju till skillnad från hundar lite mer självständiga och de vill liksom göra lite mer som de själva vill.

Kanske var det därför som den här kattägaren försökte sig på ett litet socialt experiment – kattägaren ville nämligen ”lura” sin katt. Nu har tusentals och åter tusentals sett klippet på nätet och det är inte svårt att förstå varför!

Både hundar och katter har genom åren skänkt mig så mycket glädje och härliga stunder att se tillbaka på. Det händer alltid någonting när man har en kär, fyrfota vän i närheten.

Den här kattens reaktion efter att ägaren bestämde sig för att busa till det ordentligt har fått massor av hussar och mattar i världen att skratta.

Titta i videoklippet själv så får du se och förstår vad jag menar. Kattägaren ska precis öppna dörren och gå ut från badrummet. Men när ägaren öppnat dörren så hoppar hen över dörrsteget. Det hela sker väldigt noggrant och överdrivet. Bakom kattägaren syns en förvånad kisse. Det osynliga hindret förbryllar – och kattägaren var nu oerhört nyfiken på att se om kissen också skulle hoppa över ”hindret”.

Titta i klippet nedan och dela gärna vidare om du också älskar både katter och hundar!

[arve url=”https://www.facebook.com/1611422985801782/videos/2045180595759350/” aspect_ratio=”1:1″ /]