Ingen lyckas hitta var busiga katten gömmer sig i julgranen – kan du se var hon är?

De flesta kattägare kan förmodligen känna igen sig i det faktum att våra fyrfotade vänner ofta blir intresserade av att klättra i saker och ting.

Förmodligen tar sig detta uttryck särskilt kring julen – när vi dekorerar hemmen med julgranar. Dessa är förstås ytterst spännande för våra katter, som utforskar granarna genom att klättra.

Detta har även gestaltats i populärkulturen på flera håll, och i julklassikern i Kalle Anka får vi även se hur hunden Pluto jagar Piff och Puff i granen. Den hamnar helt enkelt rätt lätt i fokus för våra husdjur, på gott och ont.

För Richelle Fast var det förstås väldigt spännande att få välkomna julen, då hon den här gången hade en ny familjemedlem vid sin sida, katten Twigget som hon adopterat på ett djurhem.

Lyckas du hitta katten i julgranen?

Nu gör ett fotografi som Richelle själv tagit på Twigget succé på Facebook. Anledningen? Folk har svårt att lokalisera katten, som klättrat upp i julgranen.

Bilden har hon lagt upp i en kattgrupp på Facebook, och många tycks ha tufft att se henne. Och det är förståeligt, ta själv en titt på bilden här:

Time to play spot the cat

Posted by Richelle Fast on Wednesday, November 24, 2021

– Hon låter mig inte sätta några prydnadsföremål i granen. Hon tror att hon är den enda dekorationen granen behöver. Hon hoppar upp i granen och försöker ta ut prydnaden ur min hand, säger Richelle till djursajten The Dodo.

Det ser helt enkelt ut att bli en jul utan julgranskulor för Richelle i år – men det gör kanske inte så mycket, så länge katten låter julgranen stå där den står.

Men hur var det nu med bilden? Lyckas du lista ut var katten uppehåller sig? Ledtråd: Titta högt upp.

Lite längre ner i artikeln avslöjar vi gömstället.

Foto: Facebook/Catspotting Society

Svaret: Här gömmer sig katten

Bilden har på Facebook-sidan Catspotting society fått närmare 500 kommentarer och många skriver att det allt var lite klurigt att hitta kissen.

Den kanske finaste kommentaren som någon har skrivit är: ”allt jag ser är en stjärna som har ramlat ner lite grann”.

Har du funderat tillräckligt länge men ännu inte lyckats lista ut det?

Svaret går att se nedan.

Foto: Facebook/Catspotting Society

Dela gärna vidare inlägget och utmana dina vänner om de lyckas hitta katten!