Ingen förstår varför katten alltid sträcker ut tassarna genom buren – det han vill säga får tårarna att rinna
Katten Tigger

Ingen förstår varför katten alltid sträcker ut tassarna genom buren – det han vill säga får tårarna att rinna

Djur är helt fantastiska och förtjänar all den kärlek som de kan få.

En liten katt som fått en tuff start i livet valde att själv försöka få den kärlek som han behövde. Hans agerande fångade allas hjärtan.

Snabbt efter att katten Tigger räddats och fick komma till djurhemmet AHS Newark och senare till Loving Hands Cat Rescue så blev volontärerna på djurhemmen störtförälskade i honom.

”Han var söt, lekfull, gosig och rolig”, säger Tamara Ramos-Sadel, teknik- och insamlingskoordinator på Loving Hands Cat Rescue, till The Dodo. ”Tigger sökte alltid uppmärksamhet från AHS Newark-volontärer såväl som volontärer på Loving Hands Cat Rescue.”

Tiggers beteende fick allas hjärtan att smälta. Från sin bur stack han alltid ut tassarna så fort någon gick förbi. Allt han ville var att någon skulle hålla tass med honom.

Hans söta gest fick AHS Newark att göra ett inlägg på TikTok med honom. I filmen syns hur Tigger sträcker ut sina tassar för att få lite kärlek.

Filmen blev en succé

Och det visade sig vara en strategi som fungerade riktigt bra. Efter att filmen spridits så dröjde det inte länge förens folk började höra av sig och ville adoptera Tigger.

Snart blev både han och kompisen i buren bredvid, katten Cali, adopterade och fick komma till ett nytt hem där de får all den kärlek som de så gärna vill ha och behöver.

Numera älskar katterna att spendera sina dagar med att spana på ekorrar inifrån fönstret. De behöver aldrig oroa sig för att inte få nog med uppmärksamhet igen.

@ahsnewark Love a clingy cat #adoptdontshop #animalshelter #cats #cat #tabby #orangetabby #catsoftiktok ♬ I Want To Hold Your Hand – The Beatles

Vilken fantastiskt söt liten kisse! Vad härligt att han fick komma till ett nytt hem där han får ha det bra.