Vaktmästare tror att en låda dumpats med sopor – då hörs ett gäng skrika på hjälp inifrån

Det är tyvärr långt ifrån alla som får en trygg och säker start i livet.

För ett gäng kattungar började livet riktigt svårt och hemskt. Men tack vare engagemang från några människor så klarade de livhanken.

Det var nyligen som en vaktmästare i Pennsylvania, USA, skulle gå ut med soporna. Ute vid soptunnorna hörde han plötsligt skrik komma från någonstans.

Efter att ha letat runt ett tag så lyckades han lokalisera lådan där skriken kom ifrån. Lådan var märkt med texten ”gratis kläder”. Men den innehöll något helt annat…

När vaktmästaren tog in lådan och öppnade den så fick han syn på fyra orange-vita kattungar som låg där inne.

En av kattungarna var lite större än de andra och såg ut att vara omkring 10 veckor gammal, medan de andra tre var mindre och var omkring 5 veckor gamla.

LÄS MER:

Ringde genast efter hjälp

Katterna var i dåligt skick och behövde hjälp omedelbart. Vaktmästaren ringde därför genast till djurräddaren Noelle Blanchard på Noelle’s Foster Kittens.

När Noelle var på plats konstaterade hon att de små kattungarna var både undernärda och fulla av loppor.

Jag fick samtalet och skyndade mig direkt för att hämta dem”, säger Blanchard till The Dodo. ”De var utsvultna och uttorkade, och dessutom fulla av loppor, men [de] mår mycket bättre nu. Vi gav dem massor av kattmjölk, våtfoder och ett loppbad.”

Då kissarna hittades i en låda från McDonalds så beslutade sig Noelle för att döpa dem till Cheeseburger, French Fry, McNugget och Happy Meal.

Repar sig efter händelsen

Ingen har ännu någon aning vem som kan ha dumpat de stackars katterna där alldeles ensamma i lådan. Men det var en himla tur att de blev hittade. Tack vare deras skrik efter hjälp så kom deras efterlängtade räddning till slut.

Syskonen är idag på bättringsvägen och återhämtar sig bra efter den hemska situationen i lådan. Så snart de är friska och krya så börjar jakten efter nya, kärleksfulla familjer som vill adoptera dem.

Tänk vilken tur att katterna fick hjälp! Undrar vad det är för hemsk människa som dumpar stackars djur så där till sitt öde…