Föraren monterar isär sin bil för att rädda katten som fastnat

Katter brukar ju gilla att krypa in i trånga utrymmen. Men den här lilla kissen valde helt fel utrymme att gömma sig i.

Den hade gömt sig under en bil och lyckats krypa in i en stor fjäder. Sen satt han fast.

Bilens ägare såg inte katten och körde iväg.

Det här kunde ha slutat riktigt illa!

Föraren körde 8 långa mil med sin bil innan han till slut upptäckte att han hade en katt under den. Jag vill inte ens tänka på hur det måste ha känts för den lilla kissen under resan. Han måste ha varit så rädd!

När föraren upptäckt katten insåg han att han inte skulle få ut den utan hjälp. Den lille kissen satt riktigt inslingrad i fjädern och kunde inte komma ut. Det fanns helt enkelt ingen annan lösning än att börja montera isär bilen.

Youtube

Räddningsaktionen pågick under några dramatiska minuter. De monterade av fjädern och kunde sedan dra ut den tilltufsade lilla katten. Han var rädd och smutsig – men verkade i övrigt må bra.

Förhoppningsvis kryper han inte in under några bilar igen efter detta! Männen tog hand om katten efteråt, och jag hoppas verkligen de kunde hjälpa den tillbaka till platsen de startat färden, så han hittade hem igen.

I videon här nedan kan du se hela räddningsaktionen:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/E606E-3NaTM” /]

Skulle du också skruva isär din bil för att rädda en katt? Jag skulle ha gjort det i alla fall.

Jag är glad att det slutade väl den här gången och att katten överlevde! Dela gärna artikeln vidare så att dina vänner kan läsa om denna fina räddningsaktion också.