Förare får panik när någon ropar på hjälp inifrån bilen – plötsligt syns ett öga kika ut ur motorn

När föraren stannade bilen för att parkera, efter att ha brummat runt i New York Citys stadstrafik i en dryg timme, hördes märkliga ljud från fordonet.

Jag kan bara föreställa mig vilken chock det måste ha varit för bilisten som senare upptäckte vad det var som orsakade det dova ropet på hjälp.

The Dodo skriver att det bara var häromdagen som bilfärden genom halva New York ägde rum. Föraren hörde ett dämpat skrik från den egna bilen och fick fullkomligt fnatt.

Vad orsakade det märkliga ljudet?

Läs mer: Pojke med läppspalt får valp med samma syndrom – överlyckliga reaktionen rör tusentals till tårar

Bilägaren hade kört hela vägen från Queens och hörde svagt repande och gnällande medan hen letade efter parkering i Tribeca (Manhattan)”, skriver Animal Haven, en lokal räddningsgrupp, på Instagram.

Föraren letade igenom bilen för att hitta källan till skriket. När personen kikade in under motorn presenterade sig svaret på gåtan. Vilken mardröm!

Ett stirrande öga. Foto: Instagram

Fick till slut ut henne

Det var nämligen en liten kattunge som klättrat in i ett litet, litet hål i motorn och sedan inte kom ut igen. Föraren ringde till Animal Haven för att få hjälp.

Hennes små skrik kunde höras när vi närmade oss, och tack och lov var föraren där för att hjälpa henne ut därifrån!”, skriver djurräddarna.

Tillsammans lyckades de till slut att befria den fastklämda kattungen. De lockade bland annat med kattleksaker. När hon kom fram ur motorn placerade de henne i en bur och åkte till en klinik där hon fick återhämta sig.

I samband med räddningsaktionen fick kattungen namnet Odyssey.

Katten Odyssey tittade till slut fram. Foto: Instagram

Efter en noggrann veterinärcheck konstaterades det att hon mådde bra, trots att hon suttit fast i en motor i över en timme.

Nu letar Animal Haven efter en familj som vill ta hand om den lilla, busiga kissen.

Vilken historia! Tur att den fick ett lyckligt slut och att Odyssey mår bra nu.

Ge dig inte på att försöka komma in i en bilmotor igen, hör du mig?!