Endast en bråkdel av svenskarna hittar katten som busar bland gosedjur – det var svårare än jag trodde

Katter kan verkligen hitta på allt möjligt i hemmet. De tycker om att mysa på soffor, i sängen och andra mysiga ställen – men vi kan också hitta dem mellan hyllor och på andra mer oväntade platser.

En katt vill helt enkelt utforska sin miljö på egen hand, och det är det som jag tycker gör dem så himla underbara som husdjur. Sen när man hittar dem – så vill de oftast kela och jamar när man klappar dem. Jag kan inte tänka mig en vardag utan katter! De tillhör så mycket glädje i livet.

Det tror jag även den här Reddit-användaren som heter Marc Carney, skriver under på.

Ett foto som han har tagit på sin katt har den senaste tiden väckt stor uppmärksamhet på nätet, skriver The Dodo. Han hittade sin katt Obi i dotterns säng – mitt bland hundratals leksaker och gosedjur.

– Vi tror inte att Obi gömmer sig avsiktligt. När vi såg honom fick vi ingen direkt motreaktion, så det är inte heller någon lek. Det är helt enkelt bara en plats han gillar att sitta på, säger Marc till The Dodo.

Han tog som sagt ett foto och detta har sen dess spridit sig på nätet, då folk har svårt att hitta missen i bilden.

Kan du se katten i bilden? Ta en ordentlig titt, och fortsätt sedan ned en bit under bilden för facit!

Your mission today, should you choose to accept it: find the real cat among the pile of stuffies on the bed!Chanine Carr, 10am-2pm weekdays(Photo by Marc Carney, the cat's owner)

Gepostet von 101.5 EZ Rock Kelowna am Mittwoch, 11. März 2020

Rätt svar är något till vänster i mitten av bilden. Ser du nu?

Dela gärna inlägget vidare om du fick rätt, och vill utmana dina vänner!