Fotografen tar bild på nygifta paret – men titta nu vad som plötsligt uppenbarar sig i bakgrunden

Bröllopsdagen är en av de allra största dagarna i livet och en dag man för alltid kommer komma ihåg med glädje och kärlek.

Jag tittar än i dag på min och min makes bröllopsbilder och direkt kommer alla minnen från den underbara dagen tillbaka.

Men för vissa kan bröllopsbilder minst sagt bli något annorlunda. Fråga bara fotografen Sarah Goff, som fotade ett bröllop i Colorado där paret skulle få sig en minst sagt oväntad gäst.

När man planerar ett bröllop är det många saker som ska planeras. Gäster ska bjudas in, lokal ska bokas, mat ska beställas och kläder ska inhandlas. Ja, listan är betydligt längre än så, och en sak de flesta om inte alla också ska ha är en bröllopsfotograf.

Fotade bröllopsparet

Bilderna kommer finnas kvar för evigt och givetvis vill man då att de ska se någorlunda proffsiga ut. För ett par i Colorado innebar det att hyra in den skicklige fotografen Sarah Goff.

May 20th Destination Wedding in RMNP. Colorado is always a surprise. The best part is a moose joined. I can’t wait to see the photographer’s photos.

Posted by Jane Bronk Gorman on Monday, May 20, 2019

Bröllopet skulle äga rum i de häftiga Klippiga bergen i Colorado, USA. Trots att det var något kyligt och snöigt hölls ceremonin utomhus och i bakgrunden syntes de maffiga bergen och vackra skogen.

– Vi hade planerat allting, plats, boende för gästerna och ett tidsschema för de vackra vårkort i bergen”, berättar Sarah Goff för Western Journal.

Vädret skiftade

Men som många vet kan vädret i bergiga områden förändras snabbt. Så var även fallet på bröllopet, och en snöstorm drog in.

Bildkälla: Facebook/SarahGoff

Bilderna skulle trots det tas och om de blev vackra. Paret stod i snön med sina vackra kläder vid bergen – men det var då de såg någonting som skulle få bilderna att stå ut ännu mer.

Vackra bilderna – när älgen dök upp

– När vi var på väg runt sjön såg vi en älg på långt avstånd som gick emot oss, minns Goff tillbaka.

Älgen var inte alls skrämd av bröllopsparet. Hon fortsatte att gå emot dem tills den bara var några meter bort. Goff och bröllopsparet valde att hålla avståndet, för trots allt var de i hennes hem.

Bildkälla: Facebook/SarahGoff

De ställde sig på en stig där de såg att älgen gick förbi – och bilderna skulle få alla att häpna.

– Jag sa till dem att titta på varandra, men de var så rädda att de endast kunde titta på älgen och det var då jag tog bilden, berättar Sarah för Western Journal.

Vilket fantastiskt minne för det här bröllopsparet – och vilka bilder Sarah tog. Dela gärna vidare artikeln om du också tycker bilderna var vackra med den fina vita älgen.