Blyg katt ställs öga mot öga med vild hjort utanför fönstret – reaktionen från katten är intressant

Katten Lulu hade äntligen fått komma till sitt hem. Hon hade först blivit omhändertagen av ett djurhem, innan hon alltså fick komma till Jennifer Burke där hon verkligen kunde känna sig som hemma.

Till en början var hon lite blyg, berättar Jennifer.

– Hon är väldigt blyg och blir lätt rädd. Så vi tar oss tid med henne för att ordentligt umgås med henne och visa henne att människor kan vara snälla och kärleksfulla … Med tiden har hon lärt sig att verkligen njuta av att vara husdjur och bli klappad. Hon gillar till och med att magen gnuggas! Hon är otroligt söt och det har varit så kul att se henne börja blomstra, säger Jennifer Burke till The Dodo.

Därför blev det här mötet extra intressant för kattägarna.

En dag när Lulu stod på sin kattleksak som hon klättrat upp i ställes hon öga mot öga med en stort hjort!

Foto: Facebook

Det vilda djuret hade hittat ända fram till fönstret och stod nu och tittade på familjens fyrfotade vän.

Enligt Jennifer brukar hjortarna då och då kunna skymtas från fönstret i huset men just den här som de gett namnet Dolly, var lite extra nyfiken.

Men hjorten Dolly var inte överdrivet intresserad av att lära känna katten, utan koncentrerade sig mest på vad som fanns utanför huset. Förmodligen att leta mat i kylan.

Det hela fångades i alla fall på film och det är så himla fint att se. Och vem vet, kanske har katten Lulu lärt sig ett och annat av sitt möte med det stora hjorten.

Our foster cat, Lulu, interacting with our “foster” deer, Dolly. 🐱+🦌 = ♥️

Posted by Jennifer McInerney Burke on Monday, February 15, 2021

Dela gärna vidare inlägget om du också står på djurens sida!