Zipper dumpades på grund av sitt leende – nu vill djurhjältarna ge henne ett nytt hem

Hunden Zipper är en kärleksfull, glad och snäll hund. Egentligen är hon som vilken hund som helst. Men det finns en sak som skiljer henne lite från andra hundar – hennes mun.

Zipper har nämligen väldigt speciella tänder som ger henne ett lite annorlunda leende.

Tyvärr tycker vissa människor att detta är fult, och Zipper hamnade på gatan.

8-åriga Zipper hittades ensam på gatan. Hon räddades av Huntsville Animal Services, som genast såg att hon var annorlunda.

Facebook

Hennes käke och tänder är missformade, vilket ger henne ett lite speciellt utseende. Kanske var det därför hon hade dumpats på gatan. Kanske tyckte hennes förra ägare att hon inte var tillräckligt vacker.

Facebook

Personalen på Huntsville Animal Services kunde snabbt konstatera att Zipper var frisk i övrigt, och att de sneda tänderna inte påverkade hennes livskvalité på något sätt, skriver The Dodo.

Hon äter som hon ska och älskar hundgodis.

Facebook

Ingen vet vad som orsakat Zippers annorlunda utseende. Hon har ett stort underbett och tänderna sitter ovanligt långt isär. Personalen hade aldrig sett någon hund se ut så innan.

Facebook

Zipper verkar ha levt på gatan länge. Hon har dessutom fött flera kullar med valpar, förmodligen på gatan.

Det är mycket möjligt att hon haft en ägare tidigare, som dumpat henne. Det är tyvärr inte ovanligt att vissa hundägare gör så när de tröttnat på sin hund.

Facebook

Men nu är Zipper äntligen trygg. Hon kommer få stanna på hundhemmet tills de hittat en familj åt henne. Med tanke på hur snäll och speciell hon är så kommer det förhoppningsvis inte bli så svårt!

Lycka till lilla Zipper!

LOOK AT THAT SMILE: Meet Zipper! She’s fully house trained, great with other dogs and she loves treats—oh, and she has a…

Posted by WAFF 48 News on Monday, January 8, 2018

 

Alla hundar förtjänar ett kärleksfullt hem. Dela gärna den här artikeln om du håller med!